UFC

Makhachev navija za Colbyja u meču protiv Edwardsa: ‘Želim se boriti s njim, a Edwards me nikada nije spomenuo‘

Islam Makhachev i Colby Covington

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia, Mike Lawrie/Getty Images/Profimedia
Preduvjet da se ovaj meč ikada dogodi jest da obojica budu uspješni u svojim borbama za titulu. Islam ju mora obraniti od Oliveire, dok Colby mora srušiti trenutnog prvaka Leona Edwardsa

Neki je dan Colby Covington propisno isprozivao prvaka lake kategorije, Islama Makhacheva. Najviše mu je zamjerio skidanje previše kilograma te ga je pozvao, kako on kaže, ‘‘među prave muškarce‘‘ u velter kategoriju. Islam je i u prošlosti već nekoliko puta spominjao velter, no prvo ga čeka Oliveira u Abu Dhabiju ovoga mjeseca.

S obzirom da i Covington napada titulu u velter kategoriji, Islam je jučer rekao kako će u ovom meču navijati upravo za njega i da se nada kako će pobijediti Edwardsa. Sve to kako bi mogao otići u velter kategoriju i obračunati se s Colbyjem:

‘‘Ne znam ima li UFC nešto isplanirano, ali moja borba iz snova je ona za drugi pojas. Naravno, pod ugovorom sam i bit će kako UFC kaže, ali želim se boriti, nema problema. Što se tiče meča Colby – Edwards. Vjerujem da mogu pobijediti onoga tko god izađe kao pobjednik, samo gledam kakve oni vještine posjeduju. Dobra je to borba, ne kažem da bih ih lagano pobijedio, ali vjerujem da ih mogu završiti‘‘, rekao je Islam za ESPN.

‘‘Nadam se da će Covington pobijediti jer Leona nikada nisam čuo da priča o meni. Colby želi ovu borbu. Bila bi to dobra borba, on isto ima dobro hrvanje. Bilo bi to američko protiv dagestanskog hrvanja. Obranio bih ga i pogodio dobre udarce‘‘, dodao je.

Preduvjet da se ovaj meč ikada dogodi jest da obojica budu uspješni u svojim borbama za titulu. Islam ju mora obraniti od Oliveire, dok Colby mora srušiti trenutnog prvaka Leona Edwardsa.

Linker
10. svibanj 2024 15:49