UFC

Dobili smo novosti oko trenutnog Khamzatovog stanja, potpuno je promijenio okruženje i uvjete

Khamzat Chimaev

 Instagram (khamzat Chimaev)
Chimaev planira povratak u oktogon u listopadu tekuće godine

Zvijezda UFC-a Khamzat Chimaev navodno trenira s nacionalnim boksačkim timom dok se priprema za povratak.

Khamzat Chimaev, jedan od boraca koji su najviše obećavali, bio je prilično neaktivan posljednjih godina. Nakon tijesne pobjede nad Kamaruom Usmanom, očekivalo se da će se vratiti u akciju na premijernoj priredba UFC-a u Saudijskoj Arabiji protiv Roberta Whittakera.

Nažalost, to se nije dogodilo. "Borz" je bio prisiljen povući se zbog bolesti, što nije prvi put da mu se takvo nešto dogodilo u karijeri. Kao rezultat toga, mnogi se pitaju što mu donosi budućnost ako ne može dosljedno nastupati unutar Oktagona.

U nedavnom intervjuu, njegov suigrač iz Allstars Training Centera, Guram Kutateladze, dao je novosti o njegovom trenutnom stanju.

"Bilo je nesretno, ali opet, moramo održavati pozitivne misli, pozitivan mentalitet. Sada se osjeća bolje. Bio je nekoliko tjedana u Kavkaskim planinama, udišući svjež zrak, planinski zrak i trenirajući tamo sa svojim timom. Sa svojom braćom i timom, a mislim i s nacionalnim boksačkim timom, tako da se nadamo, kako je sam rekao, da ćemo ga vidjeti u Abu Dhabiju u listopadu i siguran sam 100% da će biti spreman i, kao uvijek, pun energije" izjavio je Kutateladze.

Iako je Chimaevov povratak često odgađan zbog zdravstvenih problema, njegovi obožavatelji i tim nadaju se da će konačno uspjeti vratiti se u oktogon i pokazati svoj puni potencijal.

Linker
30. kolovoz 2024 00:24