UFC

Dobre vijesti za Brycea Mitchella: Dobio je zamjenskog protivnika za UFC 288

 Movsar Evloev 

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Mitchell se početkom petog mjeseca trebao boriti protiv Jonathana Pearcea, no on je zbog ozljede otkazao nastup

Bryce Mitchell je u trenutno posljednjem nastupu doživio prvi poraz u svojoj profesionalnoj karijeri. Ilia Topuria ga je jednostavno deklasirao u svim segmentima borbe i na kraju završio, a poraz je Mitchell teško podnosio još mjesecima kasnije. Optuživao je UFC za razne ucjene, no osim njegovih priča nikakvih dokaza nema.

No, izgleda da se sad konačno oporavio od poraza te je zakazao borbu. Početkom petog mjeseca se na UFC 288 priredbi trebao boriti protiv Jonathana Pearcea, no Pearce je zbog ozljede bio prisiljen otkazati nastup. Nekoliko dana je pitanje bilo hoće li Mitchell onda uopće nastupiti na priredbi, ali potvrđene su vijesti da je dobio zamjenskog protivnika.

Iako je u prošlom meču poražen, sada ga također čeka još jedan jako težak meč. Movsar Evloev je borac koji će zamijeniti Pearcea za nešto više od dva tjedna, tako da Mitchell neće imati lagan zadatak.

Evloev je inače neporaženi borac koji iza sebe ima 16 uspješnih nastupa, a u UFC-u ih ima šest. Sve svoje pobjede je ostvario sudačkim odlukama, a u trenutno posljednjem nastupu je svladao Dana Igea u šestom mjesecu prošle godine. Bio mu je to jedini nastup u 2022. godini, tako da ni njemu sigurno neće biti lako odmah ići na Mitchella.

UFC 288 se održava 6.5., a predvodit će ga Aljamain Sterling i Henry Cejudo. Dariush i Oliveira su se trebali također tada boriti, no bivši prvak se povukao zbog ozljede. To je dodatno oslabilo ‘‘card‘‘ kojeg se ovih dana uvelike kritizira da je jednostavno loš.

Linker
21. srpanj 2024 12:33