UFC

Dogovoren TOP 15 okršaj u poluteškoj kategoriji, Hill na novom ozbiljnom ispitu!

Jamahal Hill
 Instagram
Polako se popunjava popis borbi za priredbu koja nas čeka 20. ožujka

Dogovoren je jedan sjajan okršaj u poluteškoj kategoriji. Prema saznanjima MMA Junkie portala, 20. ožujka u UFC-ovom će se kavezu susresti Paul Craig (14-4-1) i Jamahal Hill (8-0, 1 NC).

Dvoboj je to TOP 15 boraca s ljestvice izazivača. Da budem precizniji, 33-godišnji borac iz Škotske u ovaj meč ulazi kao 14., dok Amerikanac iz Grand Rapidsa trenutno zauzima jedno mjesto ispod njega.

Zanimljiv je ovo okršaj jer nekadašnji suparnik Darka Stošića još uvijek ne zna za poraz, a u ovu borbu ulazi nakon što je u najvećem meču svoje dosadašnje karijere tehničkim nokautom zaustavio veterana Ovincea St. Preuxa.

S druge strane, Craig je u sjajnoj formi i neporažen je u posljednja četiri nastupa. 'Bearjewa' smo zadnji put u kavezu gledali u studenom 2020. kada je u revanšu zaustavio legendarnog Brazilca Mauricija Ruu.

Osim ovog dvoboja, na Fight Nightu zakazanom za 20. ožujka trebali bismo gledati i sljedeće susrete: Derek Brunson vs. Kevin Holland, Cheyanne Buys vs. Kay Hansen, Julia Avila vs. Julija Stoliarenko, Max Griffin vs. Song Kenan, Gustavo Lopez vs. Adrian Yanez i Dricus Du Plessis vs. Trevin Giles. Barem je to ono što je zasad poznato, a više mečeva kao i točnu lokaciju predviđenu za ovaj događaj trebali bismo saznati u narednim danima...

Linker
25. travanj 2024 14:28