UFC

Dogovorena je borba između Vicentea Luquea i Rafaela dos Anjosa!

Dos Anjos i Luque

 Instagram (rda, Vicente Luque)
Legendarni RDA se krajem prošle godine vratio u velter kategoriju, a sada je pred novim izazovom

Sinoć su se pojavile vijesti kako je dogovoren jedan fenomenalan meč u velter kategoriji. Radi se o borbi između Vicentea Luquea i Rafaela dos Anjosa! Obojici će ovo biti prvi nastup u ovoj godini, a dos Anjos je ipak nešto manje vremena bio van kaveza u ovom periodu.

Bit će ovo vrlo važan meč za Vicentea Luquea jer trenutno dolazi iz dva poraza. Posljednji mu je bio posebno težak jer je došao nokautom od Geoffa Neala u osmom mjesecu prošle godine. Prije toga je Luque također poražen, i to od Belala Muhammada u četvrtom mjesecu prošle godine.

Prije toga svega je Luque bio zaredao četiri jako dobre pobjede, a među njima je i ona kojom je u mirovinu poslao bivšeg prvaka Tyrona Woodleyja. Pobijedio je Luque i Michaela Chiesu te ga se jedno vrijeme uvelike spominjalo kao idućeg izazivača, no dva teška poraza su ga od titule trajno udaljila.

Što se tiče legendarnog dos Anjosa, u dvanaestom mjesecu prošle godine se vratio u velter kategoriju nakon izleta u laku, a tom prilikom je slavio protiv Bryana Barberene. Prije toga je dos Anjos doživio težak poraz od Rafaela Fizieva nokautom u petoj rundi borbe, tako da se ponovno odlučio okušati u velteru.

Borba će se održati 15.7., a za sad se čini da će dos Anjos i Luque predvoditi ovu priredbu. Osim njih dvojice, svoj povratnički nastup će na istoj odraditi i Walt Harris. Mjesta na priredbi još ima, tako da se nadamo da će biti još nekoliko dobrih borbi.

Linker
26. travanj 2024 23:01