UFC

Dominick Reyes bio je životno ugrožen uoči dogovorenog povratka: ‘Sretan sam što sam živ, mogao sam umrijeti‘

 Dominick Reyes

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Srećom, ipak mu se ništa nije dogodilo te nije doživio neku ozbiljnu ugrozu, a hoće li se više ikada vratiti na stare staze što se karijere tiče, saznat ćemo u budućnosti

Dominick Reyes je čovjek koji je po mnogima pobijedio Jona Jonesa, a zatim se doživio streloviti pad te od te 2020. godine ima četiri poraza u nizu. Posljednji je puta nastupio krajem 2022. godine kada ga je u prvoj rundi nokautirao Ryan Spann, nakon čega je opet uzeo dugu pauzu.

Trebao se Reyes vratiti u kavez na UFC 297 priredbi prošloga mjeseca protiv Carlosa Ulberga, no Ulberg je bio primoran otkazati meč. Nije se previše o tome govorilo po medijima, no Reyes je odlučio otkriti da ga je i njega ozbiljan zdravstveni problem spriječio da nastupi:

‘‘Bog nas često stavlja na kušnje, a ja trenutno prolazim kroz jednu vrlo tešku. Ja i Carlos smo se trebali boriti u prvom mjesecu, ali on je morao otkazati. Radilo se o ozljedi i naravno da nije htio reći o kakvoj točno. No, tjedan dana kasnije ja sam dobio vensku trombozu, krvni ugrušak. Da, tad sam i ja znao da ne bih mogao nastupiti‘‘, rekao je Reyes za Middle Easy.

‘‘Sretan sam što sam živ, to je uvijek dobro. Rano smo ga našli tako da nije došlo do plućne embolije, hvala Bogu za to. Boljela me noga, a ja sam mislio da sam istegnuo list. Otišao sam na masažu, a to je najgora stvar koju možete učiniti. Sretan sam što nisam umro na tom stolu‘‘, dodao je.

Srećom, ipak mu se ništa nije dogodilo te nije doživio neku ozbiljnu ugrozu, a hoće li se više ikada vratiti na stare staze što se karijere tiče, saznat ćemo u budućnosti.

Linker
23. travanj 2024 19:55