UFC

Donald Cerrone: 'Bolji sam borac od McGregora, napravio sam ovo više puta od ikoga'

Donald Cerrone
 Screenshot/Youtube
Donald Cerrone iza sebe ima čak 50 profesionalnih MMA borbi, pet ih je odradio u posljednjih godinu dana, a nakon tri pobjede uslijedila su dva uzastopna poraza i kao veliki autsajder čeka meč protiv Conora McGregora 18. siječnja.

Iako će McGregor tek treći put nastupiti u velteru, u kojem ima tek jednu pobjedu iz dvije borbe s Nateom Diazom, Irca mnogi vide kao velikog favorita, a čak je i predsjednik UFC-a reagirao porukom da "Cowboy" zaslužuje više poštovanja te ga ne treba prerano otpisivati.

Cerronea analize ne zanimaju, on je uvjeren da je bolji borac i da će pobijediti McGregora, koji više od tri godine nije ostvario MMA pobjedu, a u kavez se vraća nakon više od godine dana pauze.

"Apsolutno osjećam da sam bolji borac. Osjećam da sam bio u rovovima, bio sam u velikim mečevima. Hodao sam ovim putem mnogo puta. Sada ću 51. put proći kroz taj tunel. Doslovno sam to napravio više puta od ikoga", rekao je Cerrone za MMA Fighting.

"Jednog dana ću sjesti sa svojim sinom i reći mu: tvoj tata je bio jedan opasan motherf***er. Navijat će i vrištati iz prvog reda na UFC 246", dodao je Cerrone koji je poznat kao borac koji ne odbija protivnike i prihvaća svaku borbu koja mu se ponudi, zbog čega je i došao do impresivne brojke od 50 borbi. Osim toga, drži rekord s najviše pobjeda (23) u povijesti UFC-a, najviše bonusa (18), najviše knockdowna (20) i najviše završenih borbi (16) u UFC-u.

"Nije me bilo briga, nazvali su me i rekli da se Conor želi boriti u velteru. Rekao sam - `ajmo! Obojica smo imali dobar, zdrav kamp, nismo morali brinuti o kilaži. Ovako ćemo dobiti najboljeg mogućeg McGregora", rekao je Cerrone.

Linker
14. svibanj 2024 10:01