UFC

Donald Cerrone na šaljiv način opisao život u mirovini: ‘Presadio sam kosu i počeo koristiti steroide‘

Donald Cerrone

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Zahvalio se i na primitku u UFC-ovu kuću slavnih, a ako pogledamo sve što je za organizaciju napravio, možemo samo reći da je u potpunosti zaslužio

Donald Cerrone je jedna od istinskih legendi ovog sporta, a proteklog je vikenda najavljeno kako će na ljeto biti primljen u UFC-ovu Kuću slavnih. Svoj posljednji nastup u karijeri odradio je protiv Jima Millera u sedmom mjesecu prošle godine kada je poražen, no u svojih posljednjih sedam nastupa niti jednom nije slavio.

Bit će ovo velika čast za UFC-ovog veterana, no jedna jako komična situacija je fanovima upala u oko na press konferenciji nakon subotnje priredbe. Naime, reporter mu je rekao da izgleda dosta veće nego kad su se zadnji put vidjeli, te ga je pitao da opiše život u mirovini na što je ‘‘Kauboj‘‘ dao urnebesan odgovor:

‘‘Da, presadio sam kosu tako da sada ponovno raste, počeo sam koristiti steroide. Tako da se vratiti ne mogu sve i da želim sada. Osjećam se odlično. Zdrav sam i sretan, uživam i provodim jako puno vremena s djecom. Hvatam i taj Hollywood – a to je nešto što želim još otkad sam počeo UFC karijeru. Želim obući čizme i bit ću spreman‘‘, rekao je Cerrone na press konferenciji.

‘‘Tijekom cijele moje karijere su govorili da sam budući član Kuće slavnih, ali to su za mene bile samo riječi. Nikad nije stvarno dok se to i ne dogodi, ludo je. Čovječe, ovo je iskreno velika čast. Nemam dovoljno riječi da se izrazim. Nisam imao pojma da mi je obitelj ovdje, tako da je to bilo još jedno iznenađenje‘‘, dodao je.

Što reći osim da je legendarni ‘‘Kauboj‘‘ uistinu zaslužio biti dionikom Kuće slavnih. Iako je u svojoj karijeri imao uspona i padova, dio UFC-a je bio još od 2011. godine te je nositelj jednog bitnog dijela njihove povijesti.

Linker
24. travanj 2024 23:33