UFC

Dos Anjos uzvratio McGregoru: ‘Javila se ku** koja na vaganje dolazi s tjelohraniteljima‘

Rafael dos Anjos

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iskusni brazilski borac nije dobro podnio posljednju prozivku irske zvijezde

UFC bi definitivno trebao razmisliti o ponovnom ugovaranju meča između Rafaela dos Anjosa i Conora McGregora. Brazilac je još 2016. godine trebao braniti pojas prvaka lake kategorije protiv Conora McGregora, no meč je otkazao zbog ozljede stopala.

Conor se na kraju borio protiv Natea Diaza dok je RDA pojas kasnije izgubio od Eddieja Alvareza. Dos Anjos godinama nije prežalio što se taj meč nije dogodio, a često je znao upadati u razne verbalne sukobe s ''Notoriousom''.

Do najnovijeg sukoba došlo je prije dva dana, na Twitteru. RDA je zatražio da mu Dana White preda Masvidalov ''BMF'' pojas, zbog Jorgeovog incidenta u kojem je napao Colbyja Covingtona na ulici. Conor McGregor dobio je potrebu ubaciti se te je Brazilcu poručio:

"Zbog ozljede prsta povukao si se iz borbe koja je trebala biti najveća borba u povijesti tvoje krvne linije. Prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Nikad nećeš biti relevantan za tako što"

Nije trebalo dugo čekati na Brazilčev odgovor, a RDA se prisjetio situacije iz sedmog mjeseca prošle godine. On i Conor sreli su se uoči vaganja na UFC 264 priredbi te su razmijenili nekoliko grubih riječi. RDA je pozivao Irca da se odmah obračunaju, no McGregor je zadržan od strane zaštitara.

''Javila se kuja koja za vaganje treba tjelohranitelje i tapka na RNC. Previše uplašen da bi zaspao.'', odgovor je dos Anjosa.

Ovo je borba koja iz sportskog aspekta ima puno više smisla nego Conorovi napadi na titulu o kojima se sve više priča. RDA je šestorangirani izazivač lake kategorije, McGregor je deveti. Međusobni obračun pokazao bi nam gdje obojica trenutno stoje i pripada li Conor samoj eliti ili je to vrijeme ipak završeno.

Linker
26. travanj 2024 15:23