UFC

Dos Santos se oporavio i dogovorio strašan teškaški okršaj!

UFC-ov povratak u Sjevernu Karolinu uveličat će odličan teškaški okršaj. Najjača svjetska MMA promocija spojila je Juniora Dos Santosa i Curtisa Blaydesa te im dodijelila ulogu glavne borbe večeri na svom 166. Fight Nightu.

UFC-ova priredba koju će predvoditi elitni teškaši održat će se 25. siječnja u PNC Areni.

Brazilskoj legendi ovo će biti prvi nastup nakon što je u lipnju ove godine izgubio tehničkim nokautom od Francisa Ngannoua. Dos Santos se, podsjetimo, trebao u akciju vratiti na prošlog vikenda održanoj priredbi u Moskvi. Bivši teškaški prvak već je imao dogovoren okršaj s Alexanderom Volkovom, ali je zbog bakterijske infekcije morao otkazati svoj dolazak u Rusiju.

S druge strane, Blaydes u posljednjih devet nastupa ima samo jedan poraz. I za njega je koban bio 'Predator', no 28-godišnjak iz Illinoisa se oporavio od tog teškog udarca i vezao dvije pobjeda od kojih posljednja stiže iz rujna kada je u drugoj rundi zaustavio Shamila Abdurakhimova.

Inače, ovaj UFC-ov Fight Night stigao je kao odgovor na Bellator 238 priredbu koja se održava istoga dana i na kojoj će svoj debi u borbi za naslov imati Cris Cyborg.

Linker
23. travanj 2024 19:31