UFC

Drake se kladio na Adesanyu, znači li to da prvak konačno gubi titulu?

Drake, Adesanya

 Screenshot (youtube, Freestylebender)
Adesanya je izgledao prilično entuzijastično zbog poziva

'Drakeovo prokletstvo' je već poznata stvar u svijetu borilačkog sporta. Naime kad god se Drake slikao s nekim borcem ili se kladio na njega, taj borac je izgubio. Neki od poznatijih boraca kojima je donio nesreću nakon međusobnog slikanja prije same borbe bili su Anthony Joshua prije nego li je izgubio od Andyja Ruiza, zatim McGregor prije nego ga je Khabib pobijedio, a kladio se i na Gaethjea protiv Oliveire, te na Masvidala protiv Covingtona.

Sada je UFC-ov prvak srednje kategorije Israel Adesanya objavio na svojem YouTube kanalu snimku gdje mu Drake izražava podršku i govori mu kako je uložio milijun dolara na njega.

"Brate, već znam za što je sada vrijeme. Uložio sam u tebe milijun?" - rekao mu je Drake, na što je Adesanya odgovorio "Samo milijun?"

Tada mu je Drake poželio sreću i dao mu podršku: "Samo ti želim poželjeti sreću. Znaš da te volim, brate. Ti si drugačija osoba od drugih. Prema tebi gajim samo ljubav i poštovanje."

Adesanya nije skrivao oduševljenje pozivom: "Ovo je bilo super. Sviđa mi se to. Pružio mi je osjećaj smirenosti. Ovo je stvarno bilo 'cool'."

Oni koji nisu praznovjerni neće ovo uzeti u obzir kao faktor ishoda meča, ali ako uzmemo u obzir činjenicu da je Jared Cannonier jedan opaki tip koji je fizički jači od većine srednjaša, a usput i jako kvalitetan borac, jasno je da Adesanyju čeka prilično težak posao.

Čitavu snimku razgovora pogledajte u nastavku članka.

Linker
21. travanj 2024 18:15