UFC

Drew Dober ponovno prozvao Paddyja Pimbletta: ‘Zanima me ima li hrabrosti prihvatiti taj meč‘

Drew Dober i Paddy Pimblett

 Instagram (drew Dober, Paddy Pimblett)
Paddy se trenutno oporavlja od operacije gležnja, a u ovoj godini ga vjerojatno nećemo gledati. U 2024. je najavio tri borbe, te borbu s nekim rangiranim

Paddy Pimblett je postao velika zvijezda u UFC-u, no razlog zbog kojeg ga se najčešće kritizira jest činjenica da se do sada još nije borio s niti jednim rangiranim protivnikom. Nije to ništa čudno jer je upisao tek četiri nastupa u najjačoj promociji, no razina njegove popularnosti je definitivno neproporcionalna s njegovim uspjehom.

Postoji jedan borac lake kategorije koji Pimbletta već dugo ima ‘‘na piku‘‘, a radi se dakako o Drewu Doberu. Iako ni Dober trenutno nije rangiran borac, bio bi to pravi test za Pimbletta, pogotovo na nogama. Dober je ponovno izrazio želju da se obračuna s Paddyjem.

‘‘Idealno bi bilo da se borim s nekim iz top 10, ali ta borba protiv Paddyja Pimbletta također izgleda jako dobro. Baš me zanima hoće li pronaći hrabrosti i boriti se protiv mene. Što prije se budem borio, to je za mene bolje. Rekao sam UFC-u da sam dostupan, trenutno prolazimo protivnike i borit ću se tko god pristane. Jednom se živi, treba iskoristiti sve prilike koje možete. Ideja o mirovini me plaši, tako da se prije mirovine želim boriti što više moguće. Meni ne treba puno da me se motivira‘‘, rekao je Dober za MMA Junkie.

Ukoliko Pimblett još uvijek nije spreman za rangiranog protivnika, Dober bi mogao biti jako dobra opcija. Držanje brade onako visoko bi Dober sigurno kaznio, a to bi bio i velik iskorak ako usporedimo Pimblettove dosadašnje protivnike.

Paddy se trenutno oporavlja od operacije gležnja, a u ovoj godini ga vjerojatno nećemo gledati. U 2024. je najavio tri borbe, te borbu s nekim rangiranim.

Linker
28. travanj 2024 08:54