UFC

Paddy Pimblett nije oduševljen Topuriom i nastupom protiv Emmetta: ‘Ja bih Emmetta završio u snu‘

 Paddy Pimblett 

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Emmett je prihvatio izazov i rekao kako je voljan otići u laku kategoriju i svoju posljednju borbu u karijeri odraditi protiv Pimbletta

Paddy Pimblett i Ilia Topuria su već imali ‘‘beef‘‘ u prošlosti, a Topuria je nedavno rekao kako Pimblett kao borac ne vrijedi ništa i kako ga ta borba ne zanima. Ranije je govorio kako je spreman otići u kategoriju iznad za taj meč, ali s obzirom da je napravio velike stvari u perolakoj, to je sada malo vjerojatno.

Međutim, Paddy ima zanimljiv prijedlog. Njegova ideja je da on i Topuria budu treneri na ‘‘The Ultimate Fighteru‘‘, ali se dotaknuo i njegove posljednje pobjede nad Emmettom te je rekao kako bi on mogao ‘‘u snu završiti Emmetta‘‘.

‘‘Samo čekam trenutak kada ću se moći vratiti. Očito, Matt Fevola je odličan meč, prozvao me je. Ali opet, mislim da me barem 12 ljudi prozvalo o intervjuima nakon borbi. Vidjet ćemo što budućnost nosi. Volio bih sezonu ‘TUF-a‘ s Iliom Topuriom. Mislim da bi to bilo urnebesno. To bi bilo smiješno, zar ne? Ja znam kako ljudima ući pod kožu, razumijete me?‘‘, rekao je Paddy.

Dotaknuo se i meča protiv Emmetta:

‘‘Nastup godine? Pa nije mogao završiti nekoga tko će uskoro u mirovinu. Zafrkavate me, zar ne? Josh Emmett ima 39 godina, zar ne? Ako stvarno mislite da je ono bio dobar nastup, onda dobro. Ali da, ja bih Josha Emmetta završio u snu‘‘, dodao je.

Emmett je prihvatio izazov i rekao kako je voljan otići u laku kategoriju i svoju posljednju borbu u karijeri odraditi protiv Pimbletta. Hoće li UFC na to pristati se ne zna, a pitanje je da li bi i Paddy uistinu prihvatio meč protiv takvog borca.

Linker
27. travanj 2024 01:47