UFC

Dricus Du Plessis odbacuje teze pred meč za pojas: ‘Znam da će se mnogi šokirati, ali nema šanse da se to dogodi!‘

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Od 20 pobjeda u karijeri njih 19 je upisao prekidom

Dricus Du Plessis ne planira promijeniti pristup prema UFC prvaku srednje kategorije Seanu Stricklandu. Bivši protivnik Roberta Soldića izaziva Stricklanda u pokušaju da osvoji pojas srednje kategorije u glavnoj borbi večeri UFC-a 297 20. siječnja koji će se održati u Torontu.

Du Plessis, bivši dvostruki prvak EFC-a te bivši prvak KSW-a očekuje da će njegovo iskustvo u "šampionskim" rundama igrati ulogu, ali obećava da mu to neće trebati.

"Jedna stvar za koju mislim da će šokirati mnoge ljude je način na koji ću to učiniti- Od prve sekunde ove borbe krenut ću kao i uvijek. Prvu priliku koju dobijem ću iskoristiti i završiti ovu borbu. Moje iskreno predviđanje, nema šanse da odemo do četvrte i pete runde", kazao je "Stillknocks" za My MMA News.

Od 20 pobjeda u karijeri njih 19 je upisao prekidom, a to daje u zalog da će ovo biti sjajna borba i oku ugodna gledateljima u areni i ispred malih ekrana.

"Mislim da ljudi znaju da će to biti zabavna borba, Imao sam sjajne nastupe, ali naravno, bilo je i onih manje dobrih i u UFC-u i van njega. Ima borbi u kojima, iako sam pobijedio, nisam bio zadovoljan svojim nastupom, a bilo je (gubitaka) u kojima sam bio odličan. Ali nijedna od tih predstava, dobra ili loša, nije bila dosadna. Nikad u životu nisam imao dosadnu borbu, a Strickland je imao neke dosadne mečeve. Ipak, kad uparite nas dvojicu, to je garantirani vatromet, on se ne povlači unatrag, ja se ne povlačim unatrag. Pružit ćemo meč za pamćenje", zaključio je.

Linker
03. svibanj 2024 00:18