UFC

Dana White je jako zadovoljan spajanjem UFC-a i WWE-a: ‘Jači smo nego ikad, a ja sam i dalje glavni!‘

Dana White 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Vjerojatno je istina da će u UFC-u na van sve ostati isto, a promjene će vjerojatno biti samo u Daninom džepu

Prije nekoliko mjeseci sklopljen je veliki posao između Dane Whitea i Vincea McMahona. Tako je, radi se o spajanju UFC-a i WWE-a, i to pod zajedničku grupaciju pod nazivom TKO Group Holdings. Kako su inicijalno obećavali, fanovi tu neće vidjeti preveliku razliku jer se UFC neće pretvoriti u WWE i obratno.

Bez obzira na to, izgleda da je kompanija već počela ostvarivati podosta velik profit. Po čemu to možemo zaključiti? Pa naravno, po Dani Whiteu i njegovim riječima. Jučer je rekao kako je izuzetno zadovoljan s načinom na koji grupacija do sada posluje:

‘‘Mi, UFC, razvaljujemo već godinama, a WWE čini isto. Ovo vam govorim svake godine. Međutim, ovo sport i cijelu priču diže na još jedan dodatno veći nivo. Odletio sam kod njih sinoć i isto učinio jutros. Zapravo je jako, jako cool, zabavno je biti dio svega toga. Uzbuđen sam zbog budućnosti i svega što ćemo učiniti. Nakon ovog spajanja smo jači nego ikad‘‘, rekao je Dana nakon sinoćnjeg DWCS-a.

‘‘Sve što se događa u UFC-u, određujem ja. Ništa se nije promijenilo. Nastavit ćemo razvaljivati kao i sve godine do sad, ali za ljude koji su borci ili pripadnici medija, ovo će cijelu stvar samo dignuti na jedan veći nivo. Omogućio sam da sve bude lakše i dostupnije‘‘, dodao je UFC-ov šef.

Vjerojatno je istina da će u UFC-u na van sve ostati isto, a promjene će vjerojatno biti samo u Daninom džepu. Fanovi su se pribojavali da će UFC početi sve više ličiti na WWE, no za sada nema naznaka da će tako biti.

Linker
23. travanj 2024 07:27