UFC

Dustin Poirier i Dan Hooker predvodit će Fight Night u San Diegu

Dan Hooker i Dustin Poirier
 screenshot/Youtube
Čini se kako će UFC ispuniti želju Dustinu Poirieru i Danu Hookeru po pitanju njihove međusobne borbe. Trenutno su u pitanju pregovori nakon kojeg bi vjerojatno trebalo doći do potvrde kako će ovaj dvojac predvoditi UFC Fight Night 175 priredbu koja se 16. svibnja održava u San Diegu.

Nakon što je Hooker prije dva tjedna savladao Paula Feldera u izuzetno neizvjesnoj glavnoj borbi Fight Nighta u Aucklandu, poslao je prozivku upravo prema Poirieru. Donedavni privremeni prvak, koji je već pola godine bez nastupa, javnosti je tada otkrio kako je spreman prihvatiti taj izazov i boriti se protiv "Hangmana".

Budući da je u trenutnoj situaciji teško zamisliti bolju opciju za obojicu, UFC je to iskoristio i krenuo na posao te im je ponuđen San Diego 16. svibnja. Prema informacijama kojima raspolažu najrelevantniji mediji, za sada sve ide vrlo glatko i moglo bi već do kraja ovog tjedna doći do potvrde borbe.

30-godišnjem Hookeru (20-8, 10-4 UFC) je pobjeda nad Felderom bila sedma u posljednjih osam nastupa, nakon čega se našao na petom mjestu službene ljestvice lake kategorije. Godinu dana stariji Poirier (25-6, 17-5 UFC) nalazi se na drugoj poziciji, a rujanskim porazom od Khabiba Nurmagomedova prekinut je njegov niz od pet uzastopnih pobjeda.

Linker
22. svibanj 2024 03:50