UFC

Dustin Poirier morao na operaciju: Nije reagirao na lijekove pa se zaraza proširila

Dustin Poirier

 Instagram, Dustin Poirier
Operacija je prošla dobro te se Dustin sada oporavlja

Izgleda da je Poirierova infekcija stafilokokom bila ozbiljnija nego što se na prvu činilo. Naime, Dustin je morao ići na operaciju zbog komplikacija s navedenom bakterijom, no dobre su vijesti da se oporavlja i da je operacija prošla dobro.

Ranije ovog tjedna prenijeli smo vijest kako se Dustin zarazio stafilokokom na lijevom stopalu, a fotografije nisu nimalo bile lijepe. S obzirom da nije reagirao na antibiotike koji se obično dobiju zbog te bakterije, situacija mu se pogoršala te je morao na operaciju. Sudeći prema riječima njegove supruge, operacija je prošla dobro i Dustin se sada oporavlja.

‘‘Za sve one koji pitaju oko Dustinovog stopala. Imao je tešku infekciju stafilokokom koja je počela još u nedjelju, oralni antibiotici mu nisu pomagali te nije mogao hodati. Odmah smo otišli na hitnu gdje su ga primili te pustili u srijedu, a rekli su da postoji apsces koji treba iscijediti. Onda smo išli u bolnicu na operaciju. Hvala svima na porukama i podršci.‘‘, napisala je njegova supruga Jolie na svom Instagram profilu.

‘‘Operacija je prošla dobro, kako smo i očekivali. Sada se samo mora oporavljati.‘‘, javila se i nakon nekoliko sati.

Kasnije se javio i Dustin na svom Instagram profilu te je napisao kako je dobro i da nitko nije siguran.

Inače, ova zaraza često prođe uzimanjem antibiotika, no u nekim slučajevima ljudi na njih ne reagiraju kao što je slučaj sa Dustinom. Nadamo se samo da će operacijom bitka s ovom bakterijom biti okončana.

Linker
19. travanj 2024 23:00