UFC

Dustin Poirier rekao da mu se karijera nalazi u čudnoj fazi: ‘Radim puno toga i van kaveza, nisam se čuo s UFC-om‘

Dustin Poirier 

 JA/Everett/Profimedia
Za Poiriera definitivno ima još odličnih mečeva u lakoj kategoriji, a spominjao je i potencijalni prelazak u velter kategoriju

Dustin Poirier je u ovoj kalendarskoj godini odradio svega jedan nastup, a u njemu je upisao težak poraz. Justin Gaethje ga je nokautirao u revanšu i okitio se BMF pojasom, a nakon toga Poiriera nije bilo previše u medijima. Za sada nema ugovoren nikakav nastup, a ne zna se ni s kim bi se mogao boriti.

Izgleda da to ne zna ni sam Poirier, a sinoć je i rekao kako je njegova karijera sada u zapravo dosta čudnom stanju. Jedino što Poirier sada radi jest to da čeka poziv UFC-a i neko ime koje će ga zaintrigirati.

‘‘Trenutno sam u jako čudnoj poziciji. Ovo je prvi put u mojoj karijeri da sam se našao u ovakvoj poziciji; i dalje sam na vrhu ali moram čekati da se nešto dogodi. Uvijek sam se borio, borio i borio, pokušavao se popeti do vrha, a sada sam ovdje. Vodim i biznis van kaveza, prodajem vino u Louisiani, imam firmu za umake, firmu za viski. Radim puno stvari‘‘, rekao je Poirier za MMA Junkie.

‘‘Ne znam s kim ću se boriti, ali znam da kada me nazovu i kažu ime, ja želim osjetiti to nešto, osjetiti da je to taj meč. Još uvijek ne znam s kim će to biti, nisam se čuo s UFC-om‘‘, zaključio je.

Za Poiriera definitivno ima još odličnih mečeva u lakoj kategoriji, a spominjao je i potencijalni prelazak u velter kategoriju. Poirier je uvijek bio jedan od uzbudljivijih boraca na UFC-ovom rosteru i njegovim se mečevima uvijek veselimo.

Linker
28. travanj 2024 07:30