UFC

Strickland Whittakeru rekao da je jednodimenzionalan, ovaj mu odgovorio: ‘On je ionako protiv svih, ne mrzim ga‘

Robert Whittaker

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Whittaker trenutno nema ugovoren meč, a posljednji nastup je odradio protiv Dricusa od kojeg je i izgubio

UFC-ova srednja kategorija postaje sve zanimljivija, a sa Seanom Stricklandom kao prvakom, prava zabava je zagarantirana. Nedavno je Strickland rekao kako je Robert Whittaker jednodimenzionalan borac i da bi ga vrlo lako pobijedio, ali i kako ne razumije zašto se Dricus toliko diči pobjedom nad njim.

Međutim, izgleda da Whittakera takve riječi ne pogađaju previše. Rekao je kako ni ne očekuje da Strickland hvali druge borce jer je on inače prihvatio ulogu nekoga tko je protiv svih, tako da te izjave ni ne smatra relevantnima.

‘‘Mislim da to ni nije bio ‘trash talk‘ da vam budem iskren. On je samo odlučio komentirati i umanjivati moje sposobnosti, no od njega ni očekujem da pumpa drugima reputaciju. Da, ne mislim da sam jednodimenzionalan kako on kaže. Mislim da je moj ‘blitz‘ veliki dio moje igre, ali imam ja i drugih trikova. Ne želim reći da ga volim, ali ni da ga mrzim jer je on protiv svih. Nikada neće reći nešto lijepo o nekome, o svima priča loše‘‘, rekao je Whittaker za MMArcade.

‘‘Mislim da je tučnjava između njega i Dricusa bila namještena, iskreno. Prečudan je način na koji se dogodila. Strickland je ljudima rekao da se razmaknu, a onda skočio na njega u WWE stilu, a i lažno su udarali‘‘, dotaknuo se i ove tučnjave.

Whittaker trenutno nema ugovoren meč, a posljednji nastup je odradio protiv Dricusa od kojeg je i izgubio. Što je sljedeće za njega, ne znamo, no zasigurno se ne radi o jednodimenzionalnom borcu kako kaže Strickland.

Linker
11. svibanj 2024 08:34