UFC

Dustin Poirier se oglasio o sukobu s Chandlerom: ‘Ja ne pišem po Twitteru, kad imam nešto reći kažem u lice‘

Poirier i Chandler

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Treba napomenuti da su trenutno obojica bez protivnika

Borac lake kategorije Dustin Poirier se napokon oglasio oko sukoba kojeg je imao s Michaelom Chandlerom na UFC 276 priredbi prije dva tjedna. Podsjećamo, Poirier je počeo dovikivati Chandleru dok je ovaj prolazio pored mjesta na kojem je Poirier sjedio, a intervenirati su morali i zaštitari.

Dustin Poirier je još uvijek bez protivnika, još od posljednjeg poraza kad se borio protiv Charlesa Oliveire za titulu krajem prošle godine. Oliveira ga je pobijedio ‘submissionom‘ u trećoj rundi.

Tijekom nedavnog gostovanja u DC&RC podcastu, Poirier je rekao: ‘‘Vidi Daniel, znao sam da će jednom do toga doći, pričali smo o tome. Ja ne pišem ništa negativno o nikome niti govorim na Twitteru, u intervjuima. Ako nekome imam što za reći, kažem mu to u lice. Upravo to ste vidjeli tamo, imao sam mu nešto za reći i skinuo sam si tu težinu s prsa. Samo sam mu rekao što mislim o njemu, i to je to. Ako se on ne želi obraniti i pričati sa mnom tamo, nemamo o čemu govoriti.‘‘

Netrpeljivost između ova dva borca se pojavila nekako baš kad je Chandler dobio priliku boriti se za titulu u svojoj drugoj borbi u UFC-u. Međutim, imao je Chandler bogatu karijeru i prije toga u Bellatoru tako da ne čudi što su jednog tako etabliranog borca gurnuli u takvu borbu.

S obzirom da su borci već ‘zaratili‘ preko društvenih mreža a nedavno i uživo, za očekivati je da će u jednom trenutku doći do razgovora oko njihove međusobne borbe.

Linker
04. svibanj 2024 05:46