UFC

Michael Chandler zatražio ‘Title Eliminator‘ borbu protiv jednog od najnezgodnijih boraca u lakoj kategoriji

Michael Chandler 

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
S obzirom da je u nizu od sedam pobjeda, bilo bi zanimljivo

Borac UFC-ove lake kategorije, Michael Chandler, zatražio je borbu koja će ga potencijalno dovesti korak bliže ka onome čemu najviše ovog trenutka teži – pojasu i tituli prvaka lake kategorije.

Chandler je u trenutno posljednjem meču brutalno nokautirao Tonyja Fergusona ‘front kickom‘ i poslao poruku cijeloj diviziji da je i on jedan od kandidata za titulu. Iako je svoju priliku već imao, nije ju iskoristio. No, ukoliko bi došao do još jedne tako spektakularne pobjede, ne sumnjamo da bi mu UFC ponovno dao priliku.

Bilo je tu više boraca o kojima se govorilo kao Chandlerovim potencijalnim protivnicima. Kronološki gledano, nakon nokauta nad Tonyjem Fergusonom instantno je još u kavezu prozvao irsku zvijezdu Conora McGregora, no s obzirom da je njegov povratak još pod upitnikom, nije došlo do ničeg konkretnijeg.

Nakon toga je prozivao i Makhacheva pokušavši tako ‘izgurati‘ Oliveiru s mjesta prvog izazivača, no borba između Oliveire i Makhacheva se u međuvremenu dogovorila te je to također otpalo, a zatim je Chandler imao verbalni sukob s Dustinom Poirierom na UFC 276 priredbi ranije ovog mjeseca.

Sad je na red došao i Beneil Dariush: ‘‘U sljedećoj borbi se želim staviti u red za titulu. Beneil Dariush ima niz od sedam pobjeda, ne možete reći da on nije broj jedan izazivač nakon Makhacheva. Stavite mene i Dariusha krajem godine, dobit ćete neke odgovore‘‘, rekao je Chandler.

Odgovor nije dobio još uvijek, ali sigurno će biti spektakularna borba ako do nje dođe.

Linker
24. travanj 2024 20:14