UFC

Dustin Poirier zainteresiran za revanš protiv Gaethjea: ‘Ta borba me čini nervoznim‘

Gaethje i Poirier

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Borili su se već 2018. godine kada je tehničkim nokautom slavio Poirier, a sada je zaniteresiran i za revanš

Justin Gaethje je prošlog vikenda na UFC 286 u Londonu došao do odlične pobjede, a sudačkom odlukom je pobijedio Rafaela Fizieva. Očekivano, sama borba je bila pravi vatromet te je Gaethje kući odnio novi bonus, a bio je jasan da sad želi revaš – ili protiv Charlesa Oliveire ili protiv Dustina Poiriera.

U četvrtom mjesecu 2018. su njih dvojica pružili pravi rat, a u četvrtoj je rundi Poirier slavio tehničkim nokautom. Nakon što ga je Gaethje nakon pobjede spomenuo, i sam Dustin se javio te se složio da bi trebali odraditi i revanš:

‘‘To je borba koja me čini nervoznim. Kada čujem ime i postanem nervozan, to je motivacija. Baš taj tip borbe, slično kao i s Chandlerom. Kad sam čuo Chandlerovo ime, kad su me nazvali i rekli Michael Chandler, bio sam jako nervozan jer znam kakvu opasnost donose te borbe. Upravo je to ono što me motivira. Ista stvar je s Justinom. Ako me nazovu i kažu njegovo ime, možda se i dogodi. Vidjet ćemo‘‘, rekao je Poirier za FanSided MMA.

‘‘Sretan sam, ali prošle godine sam se borio samo jednom. Ne želim da se to dogodi i ove godine. No s druge strane je moj život sada drugačiji. Kćer mi je prvi razred, tako da bi borba na ljeto bila idealna. Na taj način mogu biti s obitelji i dobivati kilažu za kamp. Za borbu s Chandlerom smo to morali razdvojiti, ali ne mogu kćer izvući iz škole na osam, devet tjedana. Teško je, ali na ljeto bi bilo idealno‘‘, dodao je.

Što reći nego da se nadamo kako ćemo gledati reprizu onog iz 2018. godine. Obojica su pristali, tako da je na potezu UFC.

Linker
19. travanj 2024 14:04