UFC

Rafael Fiziev o fotografiji koja je obišla svijet nakon UFC 286 eventa: ‘Izgleda poput isječka iz filma‘

Rafael Fiziev

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC-ov borac lake kategorije oduševljen je fotografijom svog uništenog lica

Strašne batine dobio je Rafael Fiziev u meču protiv Justina Gaethjea. Iako je Fiziev u meč ušao kao ‘‘gladni, mladi lav‘‘, a Gaethjea su mnogi unaprijed otpisali smatrajući ga potrošenim, dogodilo se posve suprotno.

Justin je dokazao da još uvijek pripada vrhu lake kategorije i da je s razlogom rangiran unutar top 5, dok će Fiziev morati ipak skupljati dodatno iskustvo prije nego se pridruži samoj eliti. Fiziev je dobro ušao u meč, ali kako je borba odmicala, Gaethje ga je odveo u ‘‘duboke vode‘‘ i napravio je ogromnu štetu na njegovom licu.

Jedna fotografija s meča ostala je posebno upečatljiva. Radi se o licu Rafaela Fizieva koje je bilo preplavljeno krvlju, a Fiziev je tu fotografiju odlučio podijeliti i na svom Instagram profilu.

‘‘Kakva fotografija! Ne mogu, a da ju ne objavim.‘‘, napisao je Rafael u opisu fotografije.

Mnogi su se pitali zašto bi Fiziev pristao objaviti fotografiju koja mu ne ide u korist, odnosno prezentira batine koje je dobio od Gaethjea. Gostujući u jučerašnjem MMA Houru, ‘‘Ataman‘‘ je pojasnio zašto je objavio tu fotografiju.

‘‘Volim tu fotografiju. Nakon borbe sam išao u bolnicu i vidio sam tu sliku, te sam rekao: ‘Želim ovu sliku. Tako je prekrasna‘. Izgleda poput prekrasnog filma, ali ovo nije fiktivno, nego je stvarno.‘‘, pojasnio je Fiziev što mu se toliko sviđa u tom ‘‘umjetničkom djelu‘‘ za koje je uvelike zaslužan Gaethje, ali i fotograf koji je zabilježio taj sjajan kadar.

Fiziev će sigurno puno naučiti iz tog meča, a njegova reakcija na poraz govori puno. Fiziev neće mentalno pasti i ne traži nekakve izlike za poraz. Jednostavno će morati poraditi na svojim vještinama i vratit se jači nego prije. Nedavno je proslavio tek 30. rođendan i najbolje tek slijedi za ‘‘Atamana‘‘.

Linker
19. travanj 2024 18:03