UFC

(FOTO) Dustin Poirier završio u bolnici: Zarazio se opasnom bakterijom

Dustin Poirier

 Irish Mirror
Nekoliko dana se znalo da je u bolnici, ali ne i zbog čega

UFC-ov borac lake kategorije Dustin Poirier se trenutno nalazi u bolnici, a s fanovima je putem društvenih mreža podijelio grozne fotografije svog trenutnog stanja. Naime, Dustin je zaražen stafilokokom, bakterijom koja je česta pojava u borilačkim dvoranama.

Ukoliko trenirate neki borilački sport, a pogotovo one na bazi hrvanja i grapplinga, zasigurno ste barem vidjeli neku osobu koja je u dvorani pokupila ovu bakteriju. Manifestira se ranama na površini kože koje mogu postati i dublje, a Dustin je dobio dosta težak oblik te upozoravamo na uznemirujući sadržaj u nastavku članka.

Iako nije poznato kada se točno borac zarazio, već nekoliko dana je objavljivao ‘‘storyje‘‘ iz bolnice no nije bilo sigurno o čemu se točno radi. Danas je na društvenim mrežama podijelio fotografije zaražene noge, a fotografiju možete pogledati ispod:

Bez obzira na stanje, Dustin je i dalje dobro raspoložen. Na svom Twitter profilu je napisao kako mu je liječnik rekao da ne mora brinuti jer je bolji u BJJ-u od nje, a zahvalio se svima na podršci i porukama.

Od stafilokoka se ljudi uglavnom oporave, no ponekad može dovesti i do po život opasnog stanja. Kad smo već na temi ove zarazne bolesti, definitivno najgori oblik među poznatijim borcima je imao pokojni Kevin Randleman, a ukoliko želite, fotografije bolje sami potražite na internetu.

Linker
09. travanj 2024 04:15