UFC

Dva dana nakon posljednjeg incidenta, Mike Perry postao otac

 Instagram
Hoće li se ‘Platinum‘ nakon proširenja svoje obitelji sad napokon uspjeti smiriti?

Prije samo dva dana popratili smo novi incident UFC-ovog borca Mikea Perryja. Isti se snimio u hodniku zgrade, pored razbijenog stalka te u lokvi krvi koja je potekla iz njegove noge. Nije bilo jasno što se dogodilo, a objašnjenje se nije pojavilo niti kasnije. Tek je Perry, nakon što je dokumentirao spomenuti, objavio još jedan Instastory dok se nalazio na šivanju.

Mediji do dodatnih informacija nisu došli, a Perry se danas na Twitteru javio s jednom puno pozitivnijom vijesti. Postao je otac nakon što je njegova djevojka Latory Gonzalez na svijet donijela sina.

"Dobrodošao na svijet sine. Hvala svim damama koje su pomogle u bolnici. Naš dječak nam je uzrokovao strah kad je izašao i nije htio prvi put udahnuti, no onda je uspio. Hvala Bogu na našem sinu", napisao je Perry, koji nije naveo kakvo su ime njegovom nasljedniku dali.

Perry je dobio dijete s djevojkom Latory, s kojom u vezi nije niti godinu dana. U veljači prošle godine raskinuo je vrlo kratki brak s dugogodišnjom djevojkom Danielle Nickerson, a s istom bi uskoro trebao na sud, budući da ga je optužila za obiteljsko nasilje.

Posljednjih godinu dana Perry nije prestao s incidentima ili upitnim ponašanjem. Borilačku zajednicu posebno je šokirao napuštanjem timova i trenera te je odlučio za svaku se borbu pripremati sam te u kutu uz sebe imati tek svoju djevojku. U prvom takvom slučaju je čak uspio savladati Mickeya Galla, no u drugom je poražen od Tima Meansa.

Hoće li uloga oca napokon smiriti 29-godišnjeg Platinuma? Ne možemo znati, ali bit će zanimljivo promatrati.

Linker
25. travanj 2024 23:20