UFC

‘Dva tipa na tako visokoj razini, obojica guraju sport naprijed. Što se vještine tiče, najbolja borba na UFC-u 300!‘

Bo Nickal

 PX IMAGES/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Px Images/abaca/abaca Press/profimedia
Bo Nickal predvidio je koja borba će biti tehnički najzanimljivija na UFC-u 300

Sve popularniji borac srednje kategorije, Bo Nickal (5-0) podijelio je svoje mišljenje o tome koju borbu smatra najuzbudljivijom na predstojećoj UFC 300 priredbi u Las Vegasu 13. travnja. Nickal je borac s hrvačkim pedigreom i sam sudjeluje na jubilarnoj priredbi u borbi protiv Codyja Brundagea (10-5).

U nedavnom intervjuu s Michaelom Bispingom, bio je upitan koju borbu jedva čeka vidjeti. Bez puno razmišljanja rekao je kako je to okršaj između bivšeg prvaka lake kategorije, Charlesa Oliveire i armenskog predstavnika, Armana Tsarukyana. Oliveira je svoju zadnju borbu protiv Beneila Dariusha pobijedio tehničkim nokautom i time se vratio nakon poraza od Islama Makhacheva koji je prekinuo njegov nevjerojatni niz od čak 11 pobjeda u UFC-u. Tsarukyan je također prekidom svladao Dariusha u svojoj zadnjoj borbi i time upisao treću pobjedu zaredom.

"Kao obožavatelj, borba je to kojoj se najviše radujem. Charles Oliveira i Arman Tsarukyan, to je ludo nevjerojatna borba, dva tipa koja su na tako visokoj razini i tehnički vrlo potkovani. Mislim da obojica guraju naš sport prema naprijed. Obojica su iznimno vješti, ali mislim da njihove vještine nisu na istoj razini u različitim aspektima borbe", izjavio je Nickal.

"Do Bronxa" je pohvalio da je vrhunski parteraš, ali i da ima veliku snagu udarca. Tsarukyanu je također uputio riječi hvale skrenuvši pažnju na to kako je Armenac dobro izgledao protiv trenutnog prvaka lake kategorije, Islama Makhacheva. Na kraju je donio zaključak kako je to jedna od borbi na "tehnički najvećoj razini":

"Barem što se vještine tiče, to je definitivno jedna od najznačajnijih borbi na priredbi"

Linker
22. travanj 2024 11:03