UFC

UFC-ov komentator opravdava odluku da se Bo Nickal stavi na ‘main card‘ UFC-a 300: ‘Nickal je to zaslužio‘

Bo Nickal 

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nema sumnje da su se Rakić i Prochazka trebali naći na ‘‘main cardu‘‘ jer se radi o borbi iz samog vrha poluteške kategorije, no UFC je očito procijenio da im se na tom mjestu više isplati Nickal

Idućega tjedna nam je na rasporedu jubilarni UFC 300, a Jamahal Hill i Alex Pereira predvodit će ga borbom za titulu u poluteškoj kategoriji. Puno prašine podigla je situacija kada je borba Boa Nickala prebačena na ‘‘main card‘‘, dok su Aleksandar Rakić i Jiri Prochazka završili na ‘‘prelimsima‘‘.

Neki dan je Nickal rekao kako će njegova borba sigurno biti uzbudljivija nego Rakićeva i Prochazkina, a UFC-ov komentator, Jon Anik se također slaže kako je Nickal zaslužio boriti se na ‘‘main cardu‘‘ UFC 300 priredbe:

‘‘To je jedan potpuno drugačiji elektricitet kada je u pitanju borba između ova dva tipa. Kada spojite njihov stil borbe s uzbuđenjem i pritiskom, ali i intrigama od strane fanova, mislim da je Bo Nickal to definitivno zaslužio. Mi kao komentatori jako cijenimo taj trenutak kada sjednemo i kada krene prva borba na PPV ‘cardu‘. To je strateški vrlo važna pozicija na ‘cardu‘. To je mjesto u ‘prime timeu‘‘, rekao je Anik za MMA Junkie Radio.

Nema sumnje da su se Rakić i Prochazka trebali naći na ‘‘main cardu‘‘ jer se radi o borbi iz samog vrha poluteške kategorije, no UFC je očito procijenio da im se na tom mjestu više isplati Nickal. Kako god, možemo to gledati s pozitivne strane jer fanovi koje zanima samo Rakićev meč neće morati čekati toliko kasne sate.

Što se tiče pozicioniranja borbi, odluka je već donesena i nema se smisla previše žaliti oko toga. To neće ništa promijeniti, tako da nam samo preostaje čekati sljedeću subotu i UFC 300.

Linker
30. travanj 2024 03:52