UFC

Edwardsov trener se protivi Covingtonovom napadu na titulu: ‘Mi bi htjeli Masvidala!‘

Leon Edwards

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Iako je istina da ni jedan vjerojatno ne zaslužuje napasti titulu, licemjerno je buniti se protiv Colbyja a tražiti Masvidala

Leon Edwards je nakon velike pobjede prošloga tjedna počeo negodovati vrlo brzo. Odmah na press konferenciji nakon borbe je Dana White najavio kako je Colby Covington sljedeći izazivač u velter kategoriji, što je izazvalo reakcije kod Edwardsa i njegovog tima koji tvrdi kako Colby ničim nije zaslužio napasti tu titulu.

S obzirom da ga je Dana odlučio gurati do samog vrha, gotovo je sigurna stvar da je Colby sljedeći izazivač. Sve to je komentirao Edwardsov trener Dave Lovell koji je rekao kako nikako ne bi bilo pravedno da Colby bude idući izazivač:

‘‘To jednostavno ne zvuči ispravno. To kod mene ne prolazi. Na kraju dana Leon je šef i ako on iz bilo kojeg razloga odluči da ide za tim, onda ćemo raditi ono što šef kaže. Ali u isto vrijeme, kao trener mogu reći kako meni to ne odgovara. Zašto bi Colby dobio šansu?‘‘, rekao je Lovell u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Imao je tri prilike do sad, ovo će mu biti treća ako ju dobije. Koliko je ono dugo bio van svega? Recimo da je godinu dana. Dolazi iz pobjede nad Jorgeom Masvidalom, a prije toga je dvaput izgubio od Usmana. Zbog čega bi preskočio Burnsa i Masvidala? Tehnički bi mi trebali dobiti pobjednika tog meča. Očito, ja bih volio da to bude Masvidal‘‘, dodao je.

Zanimljivo je vidjeti kako prozivaju Colbyja da ne zaslužuje napasti titulu, dok u isto vrijeme žele Masvidala koji kao ‘‘zaslužuje‘‘. Vjerojatno su i sami svjesni da je Covington stilski užasan meč za Edwardsa te žele preko Masvidala zaraditi što veći novac, no licemjerno je u isto vrijeme tražiti Masvidala a govoriti kako Colby nije zaslužio napasti titulu.

Linker
24. travanj 2024 18:47