UFC

ESPN povećao cijene UFC-ovih PPV prijenosa počevši od McGregora i Cerronea

 Screenshot (YouTube)
Ako ćete u 2020. htjeti gledati PPV prijenose UFC-a preko ESPN-a, to ćete platiti više nego do sada. Američka TV kuća je odlučila podići cijenu pojedinačnog prijenosa pa ćete umjesto dosadašnjih 59,99 američkih dolara plaćati 64.99. Preračunato, to je nešto manje od 300 kuna.

Prvi event koji ima novu cijenu će biti UFC 246 koji predvode bivši dvostruki UFC prvak Conor McGregor i Donald Cerrone, a održava se sredinom siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Inače, radi se o staroj cijeni koju je UFC naplaćivao prije potpisa ugovora s ESPN-om. Nakon što su dvije strane udružile snage, cijena je srušena. Sada su je odlučili dići za pet dolara.

Podsjetimo kako je UFC 2019. godine potpisao ekskluzivan ugovor s velikim ESPN-om. Prije toga su godinama bili na FOX-u. Nakon početka osnovne suradnje, dvije strane su odlučiti udružiti snage vezano i za prodaju PPV prijenosa. Navodno se to pokazalo kao odličan poslovni potez. Doduše, za razliku od ranijih vremena, sada su točne brojke prodanih PPV prijenosa, vrlo često nepoznate.

Linker
06. svibanj 2024 13:10