UFC

Ferguson optužio Cormiera da je konzumirao kokain, ovaj mu odgovorio

Tony Ferguson, Daniel Cormier

 Screenshot(Youtube, Ufc)
Od optužbe za varanje na vagi do optužbe za konzumaciju kokaina, je li Ferguson pretjerao?

Tony Ferguson se prisjetio vremena kada je Daniel Cormier pao vagu i smatra kako su i njemu trebali oduzeti titulu za to. Prisjetimo se, Cormier je imao incident na vaganju za UFC 210 priredbu kada setrebao boriti protiv Anthonyja Johnsona, no pao je vagu i onda je "čudesno" izgubio gotovo pola kilograma u jako malo vremena. Mnogi su ga prozivali da je vaga pokazala manje kilograma nego što je stvarno imao zato što se pridržavao za ručnik koji je ispred njega bio razvučen da bi se mogao skinuti do gola.

"Primjer kako NE skidati kilažu dame i gospodo. Trebali su mu oduzeti pojas kao što su to učinili Charlesu Oliveiri. Svaka čast onima koji to čine u skladu s propisima i ne bacaju mrlju na ovaj sport." - napisao je Ferguson u svojoj Twitter objavi. Cormier mu nije ostao dužan te mu je odgovorio u svome stilu.

"Tony molim te prestani. Odi sjesti negdje, zaguraj glavu u neku rupu. Odmori se, oporavi se i provedi vrijeme sa svojom obitelji. Samo prestani! Ovo ti ne priliči, rastužuješ me."

Tony je tada možda otišao predaleko i u žargonu optužio Cormiera za uzimanje kokaina.

"Skini se s tih podizalica prijatelju. Izgledaš očajno. Ja sam se već vratio treninzima, a ne odustao kao ti. Uživaj u svojoj mirovini sa debeloglavim (Khabib)."

Cormier zbog ovoga može tužiti Fergusona za klevetu, a za sada mu je samo spustio aludirajući na nokaut koji je dobio u svojoj posljednjoj borbi.

"Okej sada već prelaziš granicu. Optužuješ me da konzumiram kokain? Malo sam zbunjen sada. Ne znam zašto si zapeo za mene. Michael Chandler je taj koji te je udario u lice, ne ja."

Linker
26. travanj 2024 09:08