UFC

(FOTO) Calvillo pokazala ozljedu zbog koje je predala borbu protiv Lee, ne može joj se zamjeriti

Cynthia Calvillo i Andrea Lee

 screenshot
Mnoge je začudila odluka koju je prošlog vikenda donijela UFC-ova borkinja

Na prošlotjednom UFC-ovom Fight Nightu, predvođenom borbom Maxa Hollowaya i Yaira Rodrigueza, održana je borba ženske muha kategorije između Andree Lee i Cynthije Calvillo. Iako je Calvillo u istoj bila blagi favorit, Lee je vrlo brzo preuzela kontrolu nad akcijom i krenula postepeno raditi sve veću štetu svojoj protivnici.

Iako je Lee dominirala, hrabra Calvillo nije se predavala. Išla je otvoreno u razmjene i tražila svoju priliku. Upravo zbog toga mnoge je iznenadila njena odluka donesena između druge i treće runde. Calvillo je u razgovoru sa svojim timom odlučila da neće nastaviti borbu čime je Lee došla do pobjede tehničkim nokautom.

Trebalo je proći gotovo tjedan dana da se Calvillo javi, vjerojatno pod utjecajem poraza koji joj je teško pao. Kad se napokon javila, to je bilo putem Instagrama, uz fotografiju nastalu odmah nakon borbe.

Cynthia je tim putem otkrila kako je već u prvoj rundi doživjela lom jagodične kosti te se odmah pokušala verbalno obračunati sa svima koji su sumnjali u njeno srce. Pogledavši fotografiju, mislimo da joj nitko ne može prigovoriti što je donijela takvu odluku, posebno jer je njena protivnica prvih deset minuta dominirala i radila joj veliku štetu.

Cynthiji je ovo bio treći poraz u nizu, nakon što je prošle godine jako dobro startala karijeru u novoj kategoriji. Pobjedom nad Jessicom Eye došla je na korak od napada na titulu, no onda je naredala poraze od Katlyn Chookagian, Jessice Andrade te posljednje Lee.

Linker
26. travanj 2024 04:35