UFC

(FOTO) Diaz prikazao jedan trenutak borbe i ustvrdio: 'Ovdje je Masvidal pokazao da mu je dosta'

Masvidal vs. Diaz
 screenshot
Nate Diaz u potpunosti je uvjeren kako bi preokrenuo borbu protiv Jorgea Masvidala, da nije došlo do prekida nakon reakcije liječnika. Čak je siguran u to kako je Masvidal pred kraj treće runde počeo pokazivati znakove odustajanja.

Odmah nakon borbe, u kojoj je uvjerljivo izgubio tri runde, Nate Diaz bunio se na prekid te je objasnio kako se zapravo čuvao za posljednje runde u kojima bi preuzeo kontrolu i završio borbu. To nije dobio priliku zbog dvije velike posjekotine ispod i iznad desnog oka, a dodatno je razočaranje dobio kad je Dana White izjavio da revanš trenutno nije opcija.

No, nije Diaz odustao od iznošenja svojih dojmova. Tako se danas poslužio Twitterom da bi sa svijetom podijelio fotografiju jednog trenutka iz posljednje minute treće runde, ujedno i posljednje minute borbe. Masvidal je bio u gornjoj poziciji, ali fotografija pokazuje Diazov udarac u bradu. Diaz je statusom uz fotografiju objasnio što je ovom objavom htio reći.

"Ovo je trenutak u borbi gdje smo on i ja shvatili da on više ne želi biti u ovoj borbi", napisao je Diaz.

U komentarima nije dočekao ono što je htio, zapravo mnogi pratitelji počeli su se šaliti na njegov račun. No, Diaz je uvjeren kako bi preokrenuo borbu i to mu nitko ne može zabraniti. Šteta da se sve dogodilo na onakav način pa to nismo uspjeli saznati, nakon čega ne bismo imali ovakve slične špekulacije.

Linker
19. travanj 2024 11:27