UFC

(FOTO) Dos Anjos i Edwards dobili fenomenalan plakat

Rafael Dos Anjos
Rafael Dos Anjos i Leon Edwards 20. srpnja predvodit će UFC on ESPN 4 event, koji se održava u San Antoniju. Taj borilački spektakl sad je dobio i svoj službeni plakat, dizajnerski svakako jedan od boljih ove godine.

Dugo se tražila glavna borba za UFC-ov povratak u jedan od deset najvećih američkih gradova. Na kraju je publika u San Antoniju dobila vrhunski duel velter kategorije između bivšeg prvaka koji je konstantno u vrhu i potentnog britanskog borca s jednim od najboljih pobjedničkih nizova u promociji.

Rafael Dos Anjos (29-11, 18-9 UFC) u svibnju je impresivno savladao Kevina Leeja, čime je prekinuo niz od dva poraza koje su mu nanijeli Colby Covington i Kamaru Usman. Pokazao je bivši prvak lake kategorije kako i dalje u sebi ima potrebne municije te da su porazi prije svega iz razloga što je naletio na protivnike koji mu stilski nikako ne odgovaraju. No, prije prilike za napraviti nešto više, morat će braniti svoju treću poziciju na službenoj ljestvici izazivača velter kategorije.

Priliku naškoditi njegovim planovima imat će 28-godišnji Englez, Leon Edwards (17-3, 9-2 UFC). On se trenutno nalazi u nizu od sedam pobjeda, gdje posebno dobro zvuče pobjede nad Donaldom Cerroneom, Vicenteom Luqueom i Gunnarom Nelsonom. Nakon što je u ožujku slavio na londonskom eventu odmah je počeo tražiti veliku borbu, a to je ovim putem i dobio. Eventualna pobjeda nad Dos Anjosom od njega bi svakako stvorila prvog britanskog velteraša i vjerojatno bi ga dovela na samo jednu pobjedu od napada na titulu. No, jasno je kako je težak posao ispred ovog momka porijeklom s Jamajke.

Njihov event održava se za dva i pol tjedna, a danas je dobio svoj službeni poster. I on je stvarno odličan. Uostalom, uvjerite se sami!

Linker
20. travanj 2024 01:39