UFC

(FOTO) Fanovi oduševljeni povratkom McGregora, internet preplavili sjajni 'homemade' plakati

Cerrone vs. McGregor
 Instagram/The Rare Naked Podcast
Vijest o povratku Conora McGregora i borbi protiv Donalda Cerronea oduševila je fanove u svijetu i uskoro će sva njihova iščekivanja biti okrenuta prema 18. siječnju. Neki od njih svoju su radost spojili s vlastitom kreativnošću te se na internetu našao velik broj sjajnih plakata iz kućne radinosti.

Kad je već bilo gotovo sigurno da će fanovi ipak morati malo pričekati na povratak Conora McGregora te nakon što su se već pojavile vijesti kako se UFC 246 ipak neće dogoditi 18. siječnja, došlo je do velikog preokreta i jučer u večernjim satima objavljeno je kako će se Conor McGregor ipak vratiti onog datuma kojeg je prije nekoliko tjedana u Rusiji sam i najavio.

Radost fanova teško je opisati, kao i cjelokupne MMA zajednice kojoj je Conor McGregor svakako nedostajao u vidu onoga što radi najbolje i čime se proslavio, nastupima u Octagonu. Sretan je i njegov protivnik Donald Cerrone, koji će doći do zarade karijere pa mu je to najbolji poklon za "Dan zahvalnosti". Njega je fanovima čestitao vrlo zanimljivom objavom u kojoj su on i njegov protivnik prikazani u vidu napitka koji najviše preferiraju konzumirati. Neka dulja poruka, osim standardne čestitke, nakon ovoga nije bila potrebna.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Happy Thanksgiving All

Objavu dijeli Donald Cerrone (@cowboycerrone)

Osim ovog "custom" plakata kojeg je Kauboj objavio, još veliki broj sličnih uradaka može se naći na internetu. Kako uzbuđenja oko McGregorovog povratka vlada i među medijima, odlučili smo najbolje od njih odabrati i ovim putem ispod teksta podijeliti. Ne trebamo više duljiti, pogledajte ih!

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Yeeeeeee haw! @dosbrak

Objavu dijeli FIGHT DISCIPLES (@thefightdisciples)

Linker
06. svibanj 2024 00:22