UFC

(FOTO) I Cerrone dobio 'walkout' majicu za UFC 246: Što kažete, je li bolja od McGregorove?

Donald Cerrone
 Screenshot/Youtube
Nakon što su borilački mediji i javnost s pravom ismijali Reebokov dizajn McGregorove majice za izlazak s kojom će se pojaviti na UFC-u 246, u srijedu je otkriveno i što će nositi njegov protivnik Donald Cerrone. Ovaj put se kompanija očekivano odlučila na konzervativniji izgled s kojim su izbjegli sve moguće kritike.

"Legacy Series" majica Conora McGregora je vrlo iskreno nasmijala fanove. I to s vrlo dobrim razlogom. Radi se o prilično nevještom dizajnu za koji na prvu niste sigurni radi li se možda i o neslanoj šali na račun irske zvijezde?! I vjerojatno smo baš zato dobili puno konzervativniji izgled kada govorimo o majici koju je Reebok napravio za McGregorovog protivnika, UFC veterana Donalda Cerronea. Dizajn majice je također otkiven u srijedu, a na njemu se nalazi kravlja lubanja koja bi trebala očito simbolizirati Cerroneov nadimak "Kauboj" i odražavati njegovu narav i imidž.

Ako si želite priskrbiti ovaj odjevni predmet, možete ga već sada naći u službenoj UFC-ovoj "online" trgovini i stoji oko 60 dolara, što je preračunato na našu valutu oko 400 kuna.

McGregor i Cerrone će predvoditi UFC 246, koji je na rasporedu 19. siječnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu. To je ujedno i prvi UFC-ov PPV event u 2020. godini.

Linker
18. svibanj 2024 09:27