UFC

(FOTO) Joanna Jedrzejczyk pokazala fotografije gadne ozljede koju je doživjela

Joanna Jedrzejczyk
 Instagram
Srećom po bivšu prvakinju, reakcije je bila pravovremena i točna pa njene ambicije nisu ugrožene

Joanna Jedrzejczyk bez borbe je od ožujka prošle godine, nakon što je odradila onu nezaboravnu protiv Weili Zhang, u kojoj je za malo ostala kratka, odnosno nijanse su je dijelile od povratka pojasa prvakinje u svoje vlasništvo. Od početka pandemije nalazi se u Poljskoj te se nije vraćala na Floridu u American Top Team, a jedno vrijeme je smanjila s treningom da bi se posvetila izgradnji svog branda.

No, od nedavno je ponovno počela trenirati punim intenzitetom, a neko vrijeme provela je s kolegicom i bivšom protivnicom, Karolinom Kowalkiewicz. Nakon posljednje borbe za titulu prozvala je Rose Namajunas, no prvakinja trenutno nema namjeru po treći se put boriti protiv nje. Uostalom, Joanna je izgubila posljednje četiri borbe za titulu u kojima je nastupila te će vjerojatno morati odraditi nešto što nije napad na pojas, prije nego ponovno dobije tu priliku.

Nažalost po nju, kad se nakon dužeg izbivanja vratite treningu punog intenziteta, onda dolazi i do ozljeda. Jednu takvu je ona doživjela, a s fanovima je istu podijelila na Instagramu. Riječ je o ozljedi cjevanice, a moramo vas upozoriti kako pogled na nju baš nije ugodan. Srećom, Joanna je brzo reagirala, završila na kirurgiji te će sve na kraju rezultirali kraćim izbivanjem iz dvorane.

Kako je sama Joanna napisala, treningu se može vratiti već idući dan. Naravno, uz poštedu mjesta na kojem je ozljedu doživjela.

Kao što smo naveli, Joanna je poražena u posljednje četiri borbe za titulu, između kojih je još uspješno odradila borbe protiv Tecije Torres i Michelle Waterson. Prvo je bila iznenađena od strane Rose Namajunas, koja ju je nokautirala u studenom 2017. godine, a onda je ostala kratka i u puno neizvjesnijem revanšu. Uslijedio je poraz u borbi za titulu muha kategorije protiv Valentine Shevchenko, a onda i ta spomenuta borba protiv Zhang.

S druge strane, popularnost joj je bila u konstantnom porastu te ju trenutno na Instagramu prati gotovo dva milijuna ljudi.

Linker
21. travanj 2024 14:49