UFC

(FOTO) Khabib Nurmagomedov došao na derbi Lige prvaka i družio se s nogometnim legendama

Khabib Nurmagomedov i Claude Makelele
 Instagram
Khabib Nurmagomedov pohvalio se posjetom utakmici nogometne Lige prvaka između Paris Saint Germaina i Reala iz Madrida, a tamo se družio s nekoliko nogometnih legendi.

UFC-ov prvak lake kategorije poznat je kao veliki navijač madridskog Reala pa je odlučio posjetiti i pogledati uživo njihovu prvu ovosezonsku utakmicu Lige prvaka. Otputovao je u Pariz gdje je na stadionu Park prinčeva dobio VIP tretman. Jedna od najvećih zvijezda borilačkog sporta dobro se provela, a nije propustio na Instagramu podijeliti zajedničke fotografije s nekoliko nogometnih legendi s kojima je dijelio svečanu ložu.

Njegovi ljubimci uvjerljivo su poraženi rezultatom 3:0, ali Khabibu je sigurno utjehu predstavljalo to što je upoznao neke od svojih sportskih uzora. Nikad Dagestanac nije sakrivao kako je veliki nogometni fan, a sjećamo se kako je bio prisutan i na finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, na utakmici Francuske i Hrvatske.

Tako je podijelio fotografije s ikonama madridske momčadi, Claude Makeleleom i Davidom Beckhamom, no susreo je i jednog od najboljih igrača svjetskih prvaka iz 1998. te bivšeg člana PSG-a, Yourija Djorkaeffa.

Khabib trenutno odmara nakon velike pobjede koju je početkom mjeseca ostvario protiv Dustina Poiriera, a najavio je kako će s UFC-om krenuti u pregovore oko iduće borbe kada bude spreman za to. Poslodavac ga je pustio na miru, što je svakako najbolji način. Nema sumnje kako će Khabib vrlo brzo osjetiti zov treninga, a nakon toga i želju za borbom. Tony Ferguson čeka na iglama.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Legendary @davidbeckham

Objavu dijeli Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov)

Linker
18. svibanj 2024 11:33