UFC

(FOTO) "Moramo biti spremni za rat!" Khabib Nurmagomedov objavio fotografije s priprema za UFC 242

UFC-ov prvak lake kategorije Khabib Nurmagomedov u punim je pripremama za svoj meč protiv Dustina Poiriera.

Neporaženi Dagestanac branit će svoju titulu po drugi put 7. rujna na velikoj UFC 242 priredbi u Abu Dhabiju koju predvodi zajedno s privremenim prvakom iz Louisiane.

Putem Instagrama najpopularniji borac Ruske Federacije podijelio je sa svojih 15 milijuna obožavatelja ekskluzivne fotografije iz trening kampa. Nurmagomedova na slikama vidimo u sparingu s timskim kolegama Islamom Makachevom, Movlidom Khaybulaevom i Shamilom Zavurovom.

"Put prema Abu Dhabiju s mojom braćom. Moramo biti spremni za rat", napisao je u objavi Nurmagomedov uz kojeg će u Abu Dhabiju nastupiti neki od njegovih trening partnera. Za event su tako već potvrđeni nastupi Makhacehva kao i Shamila Abdurakhimova i Mairbeka Taisumova.

Nurmagomedov se nije borio od listopada prošle godine kada je na UFC 229 priredbi došao do prve obrane naslova porazivši prisiljavanjem na predaju u četvrtoj rundi UFC-ovu najveću zvijezdu Conora McGregora. "Orao" je zbog tučnjave nakon meča zaradio suspenziju i globu od 500 tisuća dolara. Poirier se stoga u travnju borio za privremeni naslov kojeg je osigurao pobijedivši odlukom Maxa Hollowayja na UFC 236 priredbi.

Linker
23. travanj 2024 01:46