UFC

(FOTO) On je uistinu 'lud': Ferguson skida kilograme za otkazanu subotnju borbu

Tony Ferguson
 screenshot/Youtube
Iako je njegova UFC 249 borba protiv Justina Gaethjea otkazana, Tony Ferguson ne samo da je nastavio trenirati nego je ušao i u proces skidanja kilograma za istu.

"Paaa dobro, ja ću nastaviti trenirati. Moram zadržati ovaj svoj mali krug i fokusirati se na stvari koje mogu kontrolirati, naš puls i naše disanje. Ja ću nastaviti raditi iste stvari i skupljati trofeje kao do sada. Svako jutro kad se probudim, kad odradim svoj trening, pomolim se, onda zagrlim svog sina i poljubim svoju suprugu. Tako ću i nastaviti", izjavio je u četvrtak Tony Ferguson, samo par trenutaka nakon što je saznao za otkazivanje UFC 249 priredbe.

On je bio apsolutno ozbiljan u tome. I to ne samo tako da je nastavio trenirati, nego je nastavio trenirati kao da je borba i dalje na rasporedu. To je sad sve podigao na još jednu višu razinu, kad je na Twitteru objavio kako kreće u proces skidanja kilograma i da će do petka biti na 70, kao što bi bila njegova dužnost da se borba uistinu održava.

Znajući da Ferguson inače hoda s otprilike 85 kilograma, to je više nego izazovna misija. Što se tiče treninga, kod njega se tu nije puno toga promijenilo. On ionako većinom trenira sam, a sparirao nije već par godina, iako je najavio kako će se za borbu protiv Khabiba Nurmagomedova to promijeniti. On je svakako jedan od onih koji će iz karantene izaći spreman kao da se zapravo ništa u svijetu nije niti događalo.

Linker
17. svibanj 2024 05:41