UFC

(FOTO) Osim novog UFC poraza, Gabriel Benitez zaradio i rijetku viđenu gadnu posjekotinu na nozi

Gabriel Benitez
 screenshot
Omar Morales i Gabriel Benitez odradili su vrlo zanimljivu i uzbudljivu borbu na uvodnom programu UFC Fight Nighta u Jacksonvilleu. No, osim što je na kraju ostao kratak za pobjedu, Meksikanac će kao uspomenu imati i vrlo gadnu posjekotinu na nozi, koja je nastala tijekom blokiranja udarca svog protivnika.

Uzbudljivijih 15 minuta ove borbe dobili su fanovi, a posebnu pohvalu zaslužio je Benitez, koji je cijelu posljednju rundu odradio s velikom posjekotinom na dnu svoje noge. Naime, do nje je došlo nakon što je blokirao jedan 'low kick' Moralesa, a između druge i treće runde dalo se primijetiti obilno krvarenje. Ipak, on je tako nastavio borbu i do kraja ju odradio bez ikakvih pritužbi.

Nažalost, istu nije više mogao koristiti pa je bio u deficitu tijekom pokušaja da u trećoj rundi okrene borbu, koju je na kraju izgubio jednoglasnom odlukom sudaca.

Posjekotinu je na kraju objavio na svom Instagram profilu i ona nikako nije za svačije oči. Benitezu slijedi odmor jer trebat će nekoliko dana da ovo zacijeli na pravi način.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Real power kick

Objavu dijeli Gabriel Benitez (@moggly_benitez)

Proces tretiranja njegove noge postao je i vrlo aktivna tema na Redditu. Izuzetno neugodno mjesto za zaraditi takvu posjekotinu. A uz je došao i poraz u vrlo neizvjesnoj borbi.

Fotografiju posjekotine jako dobro možete vidjeti i ispod ovog odlomka. Nije za svačije oči.

JACKSONVILLE, FLORIDA - MAY 13: A detailed view of a cut on the leg of Omar Antonio Morales Ferrer of Venezuela as he sits down during a break in his Lightweight bout against Gabriel Benitez of Mexico during UFC Fight Night at VyStar Veterans Memorial Arena on May 13, 2020 in Jacksonville, Florida.   Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP

Linker
14. travanj 2024 04:32