UFC

(FOTO) Ostao bez pobjede i bonusa za borbu večeri, ali s gomilom šavova oko desnog oka

Vicente Luque vs. Niko Price
 screenshot
Borba Vicentea Luquea i Nika Pricea prema očekivanjima je oduševila MMA fanove, a mnogi od njih vjerovali su kako su njih dvojica zavrijedili bonus za borbu večeri. Kao posebno pozitivna priča iskazao se poraženi Price, koji je borbu morao predati zbog ozljede, ali je unatoč tome zadržao sportski duh i dobro raspoloženje.

Očekivalo se da će Luque i Price odraditi borbu prepunu akcije i to su opravdali. Posebno u vrlo izjednačene i sadržajne prve dvije runde, gdje su obojica pokazali kako su sposobni pogoditi, ali i primiti snažne udarce. Niti jedan nije padao pod projektilima ovog drugog i činilo se kako će borba otići do sudačke odluke.

No, to se nije dogodilo, budući da Luque otprilike minutu i pol prije kraja borbe pogodio lijevi kroše kojim je Pricea poslao na pod. Ovaj se uspio oporaviti i ustati, no vrlo brzo je sudac primijetio oteklinu i posjekotinu kod njegovog oka te je zaustavio borbu. Ista je nedugo nakon toga završena, budući da je liječnik procijenio kako Price nije sposoban nastaviti borbu.

Kao što možete vidjeti u podijeljenom videu, Price je zadržao pozitivan duh. Osim toga, lako je bilo zaključiti kako će mu njegovo desno oko stvarati probleme narednih dana.

screenshot
Niko Price

Nakon što je napustio dvoranu, Price je otišao kod liječnika, gdje su se pobrinuli za njegove otekline i posjekotine. Konačni rezultat toga i svoj privremeni izgled prezentirao je putem objave na Instagramu.

30-godišnjem Priceu ovo je bila 11. borba u UFC-u i četvrti poraz, od toga drugi put od Luquea. No, ova borba bila je puno kompetitivnija od one koju su odradili prije dvije i pol godine. Price je već do sada imao veliki broj fanova, a nema sumnje kako ih nakon ove borbe ima još više.

Linker
19. travanj 2024 01:47