UFC

(FOTO) Paige VanZant iznenadila fanove velikom promjenom i najavila zanimljiv projekt

Paige VanZant
 Instagram
Paige VanZant i dalje je na oporavku od posljednje operacije, a dok fanovi čekaju ugovaranje posljednje borbe na njenom aktualnom UFC ugovoru, najpopularnija borkinja svijeta pažnju istih zadržava redovnim objavama na društvenim mrežama.

Iako je najavila kako će uskoro izaći na slobodno borilačko tržište, gdje ima cilj provjeriti koliko može zaraditi izvan UFC-a, Paige VanZant još uvijek ima ugovornu obavezu sa svojim trenutnim poslodavcem. Prije nego krene ostvarivati najavljeno, morat će odraditi još jednu borbu. Što se tiče toga, nekih novosti baš i nema, osim one kako se spreman u prosincu boriti protiv Michelle Waterson, i to ako propadne njena subotnja borba s Joannom Jedrzejczyk. No, nekih novosti kod Paige ipak ima, a njih je otkrila na sebi najdraži način, putem društvenih mreža.

Naime, najpopularnija plavuša borilačkog svijeta više nije plavuša. Na Instagramu je još prije nekoliko dana postavila fotografiju kojom otkriva kako je obojala svoju kosu. Budući da je to za sada jedina takva fotografija, zbog kuta snimanja ne možemo u potpunosti zaključiti je li odabrala smeđu ili crvenu. No, značajan dio od njenih 2.3 milijuna Instagram fanova pohvalio je novi izbor.

Paige je osim toga krenula u novi projekt, koji je također predstavila putem fotografije. Izjavila je kako je to posljednja na kojoj je plavuša, a najavljeni projekt vrlo je zanimljiv. Naime, Paige kreće dokumentirati proces skidanja kilograma od svoje trenutke težine do 57 kilograma, što predstavlja granicu muha kategorije u kojoj trenutno nastupa. Isti će biti prikazan putem njenog Youtube kanala, gdje već redovno postavlja video materijale zajedno sa svojim suprugom, Bellatorovim borcem Austinom Vanderfordom.

Fanovi se nadaju kako će to skidanje kilograma ipak imati i onaj svoj pravi smisao te da bi Paige uskoro trebala dogovoriti borbu. Ako nakon nje planira izaći na borilačko tržište to bi moglo rezultirati novom pauzom. Naime, UFC po ugovoru ima pravo na tri mjeseca ekskluzivnog razdoblja za pregovore. Borci ili borkinje imaju pravo prije isteka tog roka razgovarati s drugim promocijama tek ako se UFC odrekne tog prava, kao što je bio slučaj s Cris Cyborg. No, nema sumnje kako Paige imaju plan zadržati u svojim redovima. Njena marketinška vrijednost jedna je od najvećih u trenutnom MMA-u.

Linker
26. travanj 2024 16:01