UFC

(FOTO) Pogledajte uho Adriana Yaneza nakon sinoćnjeg meča: ‘Izgleda kao da će eksplodirati‘

Daniel Cormier i Adrian Yanez

 Instagram (espn Mma)
UFC-ov bantamaš meč je završio s ogromnom oteklinom lijevog uha

Odličan meč priuštili su nam sinoć borci bantam kategorije Adrian Yanez i Davey Grant. Nakon 15 minute uzbuđenja, slavio je Yanez podijeljenom sudačkom odlukom. Četvrta je to pobjeda u jednako toliko UFC nastupa za Yaneza i odlični borac bantam kategorije sada se nada nešto zvučnijim protivnicima.

Ipak, Davey Grant također se pokazao kao tvrd orah, a Yanez je meč završio s jednim poprilično vidljivim tragom. Naime, njegovo lijevo uho totalno je nateklo i vidjeli smo pravi primjerak takozvanog ‘‘cauliflower (cvjetača/karfiol)‘‘ uha. Poznate su priče kako su takve uši svojevrsne oznake hrvača i boraca, no Yanezova ‘‘cvjetača‘‘ previše je natekla.

I sam borac svjestan svog uha postao je tek krajem meča i bio je poprilično iznenađen.

‘‘Kvragu. Moje uho, sranje...‘‘, bila je jedna od prvotnih reakcija UFC-ovog bantamaša.

Daniel Cormier nije odolio tokom intervjua netom nakon meča, te se morao osvrnuti, a čak je i dotaknuo uho Adriana Yaneza. DC je rekao borcu da ode to rješiti što prije izvlačenjem viška krvi iz uha. Cormier se zatim vratio za svoje komentatorsko mjesto te je izjavio kako se radi o medalji časti u hrvačkom svijetu, no dodao je kako uho Adriana Yaneza izgleda kao da će eksplodirati.

Borac je odradio potrebni tretman prije konferencije za medije te je njegovo uho izgledalo znatno bolje, no Adrian se pojavio sa štipaljkom koja bi trebala spriječiti ponovno oticanje.

image

Adrian Yanez

Screenshot (youtube, Mma Weekly)

U svakom slučaju, zanimljiva noć za 27-godišnjaka koji sada na osam uzastopnih pobjeda u svojoj profesionalnoj MMA karijeri, a nagrađen je i s 50 tisuća dolara bonusa za sudjelovanje u najboljoj borbi večeri.

Linker
20. travanj 2024 16:41