UFC

Cormier zaboravio Bradyjevo ime, Sean ga prozvao: ‘To boli, bolje ti je da me večeras zapratiš na Instagramu‘

Daniel Cormier i Sean Brady

 Screenshot (youtube, Ufc)
Zanimljiva situacija dogodila se netom nakon meča između Seana Bradyja i Michaela Chiese

Petnaestu pobjedu u karijeri u jednako toliko nastupa upisao je Sean Brady na sinoćnjoj UFC Fight Night 198 priredbi. Talentirani, uskoro 29-godišnji (rođendan mu je za dva dana, op.a.) savladao je Michaela Chiesu jednoglasnom odlukom i na taj način upisao je svoju petu UFC pobjedu.

Pomalo u sjeni Khamzata Chimaeva nalazi se Brady kad se priča o nadolazećim velterašima. Međutim, Sean je savladao šestorangiranog izazivača Chiesu i bit će zanimljivo vidjeti kako će poredak izgledati od idućeg tjedna. Brady je dosad bio na 14. mjestu.

Glavna oružja momka iz Philadelphije jesu hrvanje i BJJ, a upravo na taj način došao je do sinoćnjeg slavlja. Pet puta rušio je Brady svog protivnika, a dobar dio borbe kontrolirao je njegova leđa. Sean za sebe voli reći da je najbolji grappler u kategoriji, a zanimljivo je da američki borac za razliku od brojnih boraca, nema iskustvo hrvanja na koledžu ili u srednjoj školi.

''Grapplam s hrvačima najviše razina i uvijek pitaju mog trenera: 'Za koji je koledž ovaj dečko hrvao?' Ja nikad nisam hrvao, niti jednog dana u svom životu (referirao se na raniju fazu života, op.a.). Ovo je jednostavno ono što radim i najbolji sam u tome.'', izjavio je Brady prilikom razgovora s Danielom Cormier neposredno nakon pobjede nad ''Maverickom''.

Inače, upravo tokom razgovora s Cormierom, dogodila se jedna zanimljiva i pomalo humoristična situacija. Naime, Cormier je pred kraj razgovora zaboravio ime borca s kojim razgovara te se pomalo u panici otišao konzultirati s Bradyjevim trenerom. Na koncu se DC snašao uz pomoć trenera i režije koja mu je pomogla preko slušalice.

Tokom Seanove konferencije za medije, Cormier je bio u prolazu, a Brady ga je prozvao zbog spomenute situacije.

''Zaboravio si moje ime. To boli, to stvarno boli. Bolje ti je da mi vratiš 'follow' na Instagramu večeras.'', rekao je Brady, na što je Cormier odgovorio kako već jeste, no Brady je i dalje tvrdio da to nije istina.

Bivši UFC-ov prvak poluteške i teške kategorije pokušao se opravdati te je izliku za svoje lošije pamćenje pronašao u posljedicama onoga čime se dobar dio života bavio.

''Rekao sam tvoje ime pet puta. Ako sam zaboravio, to je zato što sam zarađivao za život primanjem udaraca u glavu.'', objasnio je Cormier, a Brady je nekoliko puta izjavio da ga voli.

Ovakvi slučajevi nisu strani Danielu Cormieru koji je proteklog mjeseca zaboravio ime još jednog borca kojeg je intervjuirao. Tada se radilo o Jaredu Gordonu, a ovaj put žrtva Cormierove loše memorije ili koncentracije, bio je Sean Brady. Nastavi li Brady s nastupima koje je dosad prikazivao, nitko više neće zaboravljati njegovo ime.

Intervju Cormiera i Bradyja nakon Seanova meča protiv Chiese, pogledajte pri dnu teksta.

Linker
26. travanj 2024 19:34