UFC

(FOTO) Rodila se nova UFC ljubav: Sve popularnija borkinja i aktualni izazivač otkrili da su u vezi

Tracy Cortez
 Instagram
Tracy Cortez ostavila je vrlo jak dojam među UFC fanovima svojim nastupima, ali i fizičkim izgledom

Otkako je u promociju stigla putem uspješnog nastupa na Contender Series showu, 27-godišnja Tracy Cortez (9-1, 3-0 UFC) počela je polako graditi svoj zvjezdani status. Ova borkinja slavila je u sve tri dosadašnje UFC borbe, svakim nastupom izgledajući sve bolje i prezentirajući sve više vještina. Tako joj je po pravilu počela rasti i popularnost. 400 tisuća pratitelja na Instagramu jedan je od dokaza toga, a brojka konstantno i raste.

Osim svojim borilačkim vještinama te velikom simpatičnošću, Tracy je dojam ostavila i atraktivnim fizičkim izgledom u cjelini pa su se mnogi pitali tko je osvojio srce te djevojke te kako je moguće to učiniti. Sad smo dobili nešto što bi moglo biti odgovor. Morate biti također uspješan UFC borac, ujedno i šarmantan, a niti "latino" pozadina nije na odmet. Naime, to je kratki opis odabranika njenog srca, kojeg je ovih dana otkrila na Instagramu. Istovremeno je to napravio i on na svom profilu.

U pitanju je Brian Ortega, aktualni UFC-ov izazivač za titulu perolake kategorije, koji će 25. rujna spomenuti naslov pokušati oduzeti Alexanderu Volkanovskom.

"Tretiraj ju poput kraljice i gledaj kako te drži čvrsto na zemlji. Imaš me za život", napisala je Tracy uz zajedničke fotografije.

Ortega je već ranije potvrdio svoj status pravog šarmera te je viđan s raznim poznatim ženama, poput Halle Berry, kojoj je bio i grappling trener pred jednu ulogu. Ipak, reklo bi se da je pronašao onu koja će primiriti njegov avanturistički duh. Koliko su dugo u vezi za sada nije poznato, kao niti to gdje su se upoznali.

Tracy se inače također priprema za svoju iduću borbu. 28. kolovoza ući će u Octagon gdje će je čekati JJ Aldrich.

Osim toga, veliki broj fanova proglasio je ovu borkinju najljepšom u povijesti UFC-a, što je svakako laskava titula, ali i potvrda da će biti puno onih koji će Brianu Ortegi zavidjeti.

Linker
20. travanj 2024 15:48