UFC

(FOTO) Samo dva mjeseca nakon poroda Mackenzie Dern obara s nogu

MacKenzie Dern
 Instagram
UFC-ova zvijezda Mackenzie Dern nikada nije izgledala bolje. Gotovo jednoglasna je to ocjena njezinih mnogobrojnih fanova koji komentiraju kako je nakon trudnoće i poroda još ljepša i još više seksi.

Bivša višestruka svjetska prvakinja u BJJ-u je UFC karijeru prekinula sredinom 2018. godine nakon UFC-a 224, gdje je ubilježila i drugu UFC pobjedu, kako bi se posvetila prvoj prinovi u obitelji. No, nakon trudnoće i nedavnog poroda je spremna za povratak u kavez te će svoj treći nastup u Octagonu odraditi 12. listopada protiv Amande Ribas.

U dosadašnjoj MMA karijeri ima impresivnih 7-0, no jasno je da još uvijek nije spremna za najljuću konkurenciju na samom vrhu slamka kategorije. U prošlosti je ova MMA ljepotica imala mnogo problema i s prekomjernim kilogramima koje nije uspijevala skinuti. Pa je tako uoči posljednjeg meča pala vagu za tri kilogrma. Meč je ipak održan, no morala je protivnici prepustiti 30 posto svog honorara. Bilo je govora da će karijeru nastaviti u višoj diviziji od čega se na koncu odustalo.

Dok se ova BJJ i UFC zvijezda ne vrati u Octagon, uživajte u njezinim najnovijim fotografijama s Instgrama na kojima impresionira nevjerojatnom fizičkom formom samo 2 mjeseca nakon poroda.

View this post on Instagram

beach bum. . . . . @desautomatas

A post shared by Mackenzie Dern (@mackenziedern) on


View this post on Instagram

ᗷoᗰ ᗪiᗩ . . . . Foto: @desautomatas

A post shared by Mackenzie Dern (@mackenziedern) on


View this post on Instagram

᙭o᙭o Photo @lrhphotography

A post shared by Mackenzie Dern (@mackenziedern) on

Linker
19. travanj 2024 07:29