UFC

(FOTO) Službeni poster za UFC 255 napokon otkrio tko će nastupiti u glavnoj borbi

 Douglas P. DeFelice/Getty Images/AFP
Napokon je poznato koja će UFC 255 borba biti glavna na spomenutoj priredbi, a koja sunaslovna

UFC je neočekivano dugo čekao s objavom glavnih detalja iduća PPV priredbe, UFC 255, koja će se održati 21. studenog u APEX kompleksu. Kao da su čekali ugovaranje neke jake borbe, priliku da dodatno ojačaju program koji, unatoč dvije borbe za titulu, izgleda daleko od fanovima atraktivnog.

Kad se to nije dogodilo, napokon su odlučili objaviti koja od dvije borbe za titulu muha kategorije će biti glavna. To su otkrili objavom službenog postera, na kojoj su poziciju glavne borbe uzeli Deiveson Figueiredo i Alex Perez. Figueiredo je i prvobitno bio planiran u "main eventu", no protiv Codyja Garbrandta. Kad je ta borba zbog Codyjeve ozljede otkazana, a na njegovo mjesto je došao širim masama nepoznati Alex Perez (u sedam UFC nastupa, samo jednom se našao na "main cardu", a posljednju borbu imao je na "early prelimsima"), vjerovalo se da bi Valentina Shevchenko i Jennifer Maia možda mogle preuzeti taj status.

To se ipak neće dogoditi, nego će se borba za prvakinju muha kategorije naći na "co-main" poziciji.

Nema UFC sreće niti s ostatkom glavnog programa. Prije nekoliko dana ostali su bez borbe Robbieja Lawlera i Mikea Perryja, no Perry se i dalje nada zamjenskom protivniku. Također, čini se da im neće uspjeti niti dogovaranje borbe Josea Alda i Marlona Vere za ovu priredbu, odnosno Vera traži malo više vremena i mjesto na idućoj PPV priredbi, UFC 256, koji se održava tri tjedna kasnije.

Tijekom održavanja UFC 254 priredba, kao dvije borbe glavnog programa objavljeni su okršaj muha kategorije između Brandona Morena i Brandona Royval te revanš poluteškaške borbe između Shoguna Rue i Paula Craiga. Petu borbu glavnog dijela UFC još uvijek nije objavio, budući da je za tu poziciju bio planiran okršaj Lawlera i Perryja.

Linker
19. travanj 2024 16:04