UFC

(FOTO) Stipe nahvalio Srbina Camura uoči nastupa pred Danom Whiteom!

Aleksa Camur, Larry Nance, Jim Walter i Stipe Miočić
 Instagram
U ranojutarnjim satima srijede 31. srpnja, u američkom Las Vegasu će se održati novi mini-event u sklopu "reality showa" predsjednika UFC-a Dane Whitea. U glavnoj borbi večeri će nastupiti srpski borac s američkom adresom, a ujedno i kolega Stipe Miočića, Aleksa Camur.

Camura u meču koji bi ga mogao dovesti do ugovora s UFC-om čeka Fabio Cherant. Uoči vrlo bitnog ispita za ovog 23-godišnjeg mladića sreću mu je putem svojih društvenih kanala poželio i bivši UFC prvak Stipe Miočić.

"Vrlo sam uzbuđen jer će moj prijatelj i suborac Aleksa Camur sutra nastupiti na UFC-ovoj 'Contender seriji'. Obavezno se uključite i pogledajte. On je vraški dobar borac", napisao je Stipe Miočić objavivši fotografiju s Camurom.

Mladi MMA borac s profesionalnih 4-0 je u intervjuu uoči nastupa u Vegasu rekao da bi volio predstavljati Srbiju u elitnoj promociji.

"Zaista bi mnogo značilo da pritom mogu pomoći i svojoj obitelji sa nekim stvarima. Toliko sam naporno radio za ovo i bilo bi nevjerojatno da uspijem. Volio bih predstavljati Srbe diljem čitave zemaljske kugle, imam jako čvrstu srpsku zajednicu iza sebe koja me predstavlja. Volio bih biti taj koji nas predstavlja, znam da imamo već nekoliko boraca u UFC-u, ali još jedan ne bi škodio. Mislim da bih ja bio odličan dodatak", izjavio je.

Linker
25. travanj 2024 15:21