UFC

(FOTO) Strašna ozljeda UFC borca: Onesvijestio se radi oteknuća noge, pa završio na operaciji!

Austin Hubbard
 Screenshot (Instagram)
27-godišnji Amerikanac Austin Hubbard je prošlog vikenda na Fight Night priredbi, koju su predvodili Cerrone i Gaethje, ostvario svoju prvu UFC pobjedu. No, ne bez velike cijene.

Ovaj borac iz Elevation Fight Teama je svladao Kylea Prepoleca jednoglasnom odlukom sudaca što mu je bila 11. profesionalna pobjeda u karijeri i prva u elitnoj promociji. Tijekom meča mu od posljedica udaraca stradala podkoljenica do te mjere da je oteknuće ugrožavalo njegovo zdravlje. Nakon priredbe je od posljedica oteknuća pao u nesvijest te je prevezen u bolnicu. Tamo su mu radi razmjera oteknuća morali kirurški otvoriti nogu, kako bi pritisak bio manji. Hubbard je o svemu izvijestio na društvenim mrežama.

"OK, ovo nije način na koji sam zamišljao da ću provesti noć proslavljajući pobjedu. Imao sam sinoć operaciju radi otekuća noge. Bilo je toliko kritično da sam se onesvijestio, pa su me prevezli u bolnicu. Morali su mi otvoriti nogu da bi smanjili oteknuće", napisao je Hubbard priloživši fotografiju potkoljenice na kojoj je priključen i dren kako bi višak tekućine, koja se očito i dalje sakuplja kao posljedica trame, mogao odlaziti.

Hubbard uz 11 pobjeda ima i 3 poraza u profesionalnoj karijeri. Za UFC je debitirao u svibnju ove godine porazom od Davija Ramosa. Sada je uspio stići do pobjede, ali uz priličnu cijenu.

Linker
17. travanj 2024 04:14