UFC

(FOTO) Stravična posjekotina natjerala doktora da prekine meč na UFC priredbi u Urugvaju

Raulian Paiva
Borac muha kategorije Raulian Paiva zaradio je veliku posjekotinu u meču s Rogeriom Bontorinom. Posjekotina je bila dovoljno duboka da je liječnik odmah odlučio prekinuti njihov meč na sinoć održanoj UFC Fight Night 156 priredbi u Montevideu.

Mike Perry nije jedini borac s programa koji je nakon udarca koljenom u glavu svoju borbu u Urugvaju završio s neugodnom i krvavom ozljedom. Paiva je doživio sličan scenarij i to već u prvoj rundi, a bez ozljede Octagon nije napustio niti njegov protivnik.

Borba Paive i Bontorina trajala je nešto manje od tri minute, ali je u tom vremenu dežurni liječnik UFC-a dva puta morao intervenirati. Prvo je Paiva nakon dvije minute pogodio lijevim krošeom koji je ostavio veliku oteklinu na licu njegovog protivnika. Doktor je pregledao ozljedu i procijenio da se meč može nastaviti.

No samo nekoliko trenutaka kasnije Bontorin u razmjeni udaraca pogađa koljenom u glavu i otvara veliku posjekotinu iznad desnog oka Paive. Liječnik je opet pozvan u kavez da pregleda borca, ali ovaj put zbog dubine posjekotine naređuje da se meč mora završiti.

Bontorin je tako došao do svoje treće pobjede u UFC-u dok je za Paivu ovo bio drugi uzastopni poraz u Octagonu. Oba borca u UFC su došla putem Dana White’s Contender Seriesa.

Fotografije posjekotine brzo su se proširile internetom, a Brazilac iz Team Alpha Malea ih je također podijelio na svom službenom Instagram profilu.

Linker
14. travanj 2024 18:37